nieuws

Snackpoint Zöstere Beste Kleine Cafetaria 2014

Fastfood

Niet alleen hoogste nieuwkomer op plek 3 en provinciewinnaar Limburg, maar ook winnaar van de titel Beste Kleine Cafetaria. Snackpoint Zöstere in Susteren ontving maandag 27 oktober de bijbehorende award tijdens het Cafetaria Top 100 Event in Nijkerk.

Snackpoint Zöstere Beste Kleine Cafetaria 2014
Snackpoint Zöstere Beste Kleine Cafetaria 2014

Een mooie erelijst voor Snackpoint Zöstere in Susteren van Roger en Marlie Gielen in de nieuwste editie van de Cafetaria Top 100: een plek op het podium (3), hoogste nieuwkomer en Beste Kleine Cafetaria.

Formulemanager
Roger Gielen, Snackpoint-formulemanager, laat de dagelijkse gang van zaken in het bedrijf over aan zijn vrouw en hun bedrijfsleider Guido Soons.

Bedrijfsleider
Soons werd ‘weggekaapt’ bij het restaurant van Château Neercanne in Maastricht, waar hij op niveau kookte. Een compliment voor Gielen, maar ook voor de branche.

Snackpoint Zöstere is zes dagen in de week geopend van 16.30 tot 21.30 uur. Meer is volgens Gielen niet nodig.

‘Overdag stroomt het dorp leeg, omdat de mensen werken in omliggende gemeenten. Wij kunnen het verdienen in de dertig uur.’

Bekijk hier een uitgebreid video-interview met Snackpoint-formulemanager Roger Gielen.

> Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2014