Begin 2014 opende in de Pannekoekstraat in Rotterdam de eerste vestiging van De Pasta Kantine.
Een concept van ondernemer Leon Hablé, die de hotelschool afrondde maar tot dat moment een loopbaan van twintig jaar had in de verpakkingsindustrie.
Luxe fastservice
Het idee zat al een paar jaar in zijn hoofd: 'een no-nonsens concept' met op de kaart pasta's (ook biologisch en glutenvrij) en salades.
'Luxe fastservice', zo omschreef Hablé het destijds voor de camera van Snackkoerier.
Meerdere vestigingen
Begin 2015 start de ondernemer aan het Prins Hendrikplein in Den Haag met de tweede vestiging.
'Onze ambitie is om op 16 januari open te gaan', zo laat hij weten aan Snackkoerier.
Rotterdam
In het interview naar aanleiding van de start in Rotterdam liet Hablé al weten te denken aan meerdere vestigingen van het concept.
Bekijk hier een fotoreportage van De Pasta Kantine in Rotterdam. Onder het artikel is het video-interview met Leon Hablé te bekijken.