Topman New York Pizza deelt tips in boek

Topman New York Pizza deelt tips in boek

De auteurs Maarten Beernink en Rupert Parker Brady hebben de ondernemerslessen van New York Pizza-topman Philippe Vorst vastgelegd in een boek. 'De 13 slimste ondernemerstips van Hollands beste pizzabakker' moet ondernemers en managers helpen bij het realiseren van snellere groei en vernieuwing van hun concept.

Ondernemers en managers die worstelen met hun concept, krijgen hulp van een succesvolle ondernemer in de fastservice foodbusiness, aldus het persbericht van de auteurs Maarten Beernink en Rupert Parker Brady.

Groeien en vernieuwen

In het boek 'De 13 slimste ondernemerstips van Hollands beste pizzabakker' draagt Phillippe Vorst (45) vanuit zijn dagelijkse praktijk als eigenaar van New York Pizza concrete handvatten aan voor ondernemers om sneller te kunnen groeien en te vernieuwen.

Bedrijfscultuur

Vorst wijdt onder andere uit over het behoud van klantenloyaliteit, de basisprincipes van snelheid en gemak, het belang van goede adviseurs en slimme partnerships, de kracht van internet en de noodzaak om de bedrijfscultuur boven het omzetsucces te stellen.

Bestellen

Het boek is vanaf 4 maart verkrijgbaar voor €17,95. Tot die datum is het via Managementboek.nl te bestellen tegen de introductieprijs van €14,95, exclusief verzendkosten.