Jong duo ruilt zorgsector in voor eigen cafetaria

Jong duo ruilt zorgsector in voor eigen cafetaria

Een nieuwe carrière ligt in het verschiet voor Niek Bosch en Kelly Maas. Het duo blaast de exploitatie van cafetaria en zalencentrum De Sluus in Westerhaar-Vriezenveensewijk nieuw leven in. Beiden zijn op dit moment (ook) actief in de gehandicaptenzorg, Bosch werkte in het verleden als kok.

De start van Niek Bosch en Kelly Maas, beiden 22 jaar, wordt gemeld door Tubantia.nl. De jonge ondernemers geven cafetaria en zalencentrum De Sluus in het Overijsselse Westerhaar-Vriezenveensewijk een nieuw leven.

De zaak ging begin 2013 failliet. Almeloërs Bosch en Maas worden bij de exploitatie (voorlopig) bijgestaan door de vorige eigenaar.

Achtergrond als kok

Als het zich goed ontwikkelt, zegt het duo hun huidige baan in de gehandicaptenzorg vaarwel. In het artikel wordt Bosch geciteerd.

De switch is enerzijds gemaakt vanwege de slechte perspectieven in de zorg en anderzijds vanwege Bosch achtergrond als kok.

Fastfoodketen

Aan Tubantia laat Bosch weten dat de horeca hem altijd heeft getrokken. Hij werkte als kok en in de bediening bij Preston Palace en stond in een de keuken van een grote fastfoodketen.

Terras

Bosch en Maas hebben de cafetaria 'gemoderniseerd en een verjongingskuur laten ondergaan', de zaal is afgestoft en voorzien van een nieuwe geluidsinstallatie, aldus het artikel. Binnenkort wordt een terras geopend.