Rob Geus de boer op met eigen keurmerk

Rob Geus de boer op met eigen keurmerk

Rob Geus, bekend van zijn tv-programma De Smaakpolitie, benadert horecabedrijven sinds kort actief of ze het nieuwe keurmerk 'De Keus van Rob Geus' willen dragen. Hij keurt de bedrijven, overhandigt een sticker en maakt eventueel een promotiefilmpje. Zonder de aanwezigheid van televisiecamera's. Ondernemers betalen voor het keurmerk.

In. In totaal hebben nu ongeveer tien bedrijven het keurmerk, zo vermeldt Rob Geus op de website dekeusvanrobgeus.nl. Snack Drive In uit Brunssum draagt het keurmerk sinds begin maart. Naast de Snack Drive In ook Cafetaria 't Pakhuis in De Klomp, tussen Ede en Veenendaal. Verder zijn er diverse Chinese restaurants die het keurmerk voeren.

Keuring zoals op tv

'Rob Geus heeft ons zelf benaderd en vertelt dat het eigenlijk hetzelfde is als de Smaakpolitie maar dan zonder uitzending op tv,' zegt Kay Pauptit, medewerker van de Snack Drive 'Bij ons was alles goed, als dat niet zo is, krijg je als ondernemer een maand de tijd om de zaken aan te passen en dan komt Geus herkeuren. Je betaalt een kleine vergoeding. Hoeveel? Daarover moet je in onderhandeling met Geus.'

Rob Geus zelf legt de werkwijze uit op de website dekeusvanrobgeus.nl. Tarieven worden op deze site niet genoemd.

Meer reacties op De Keus van Rob Geus in Snackkoerier, nr 7, 5 april 2014.

Wat vindt u van het eigen keurmerk van Rob Geus? Praat mee op Misset Horeca Connect.