nieuws

Nummer 2 Cafetaria Top 100 naar 120 zitplaatsen

Fastfood

Bon Appetit in Rijsbergen, nummer 2 in de Cafetaria Top 100, wordt verbouwd. Ondernemers Edwin en Kim van Es gaan hun zaak uitbreiden met 120 vierkante meter. Na de verbouwing telt het bedrijf liefst 120 zitplaatsen.

Nummer 2 Cafetaria Top 100 naar 120 zitplaatsen

Edwin en Kim van Es van Bon Appetit in Rijsbergen hadden al langer plannen om hun zaak uit te breiden. ‘We moeten mensen steeds vaker teleurstellen, omdat alle zitplaatsen bezet zijn’, aldus Edwin. ‘Daarmee loop je het risico dat die klanten niet meer terugkomen.’

Uitbreiding

Het ondernemerspaar investeert ongeveer €250.000 in de uitbreiding, die naar verwachting eind juni gereed is.

Kim en Edwin hopen met de vernieuwde zaak 20 tot 25 procent omzetgroei te realiseren. ‘De bank is iets voorzichtiger en daardoor viel het niet meer om de bank te overtuigen.’

Bon Appetit

Bon Appetit nieuwe stijl krijgt liefst 120 zitplaatsen, dat zijn er op dit moment 45. Op het terras is bovendien (nog eens) ruimte voor 180 mensen. Daarmee wordt het één van de grootste cafetaria’s van ons land.

Edwin en Kim van Es

In de Cafetaria Top 100 die in oktober 2013 werd gepresenteerd, staat Bon Appetit op plek 2. De zaak van Edwin en Kim van Es steeg van plaats 5, het jaar daarvoor eindigden ze als derde.


Meer over de uitbreiding van de topcafetaria in de editie van Snackkoerier die zaterdag 7 juni verschijnt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels