Het viel de vakjury bij binnenkomst meteen op hoe netjes alles is. 'Zeer schoon en opgeruimd. Ik zou van de vloer durven eten! Medewerkers zijn ook tussendoor bezig met de schoonmaak. Alles heeft een vaste plek, oogt georganiseerd.' De jury gaf daarnaast bonuspunten vanwege de aandacht voor de details, zoals het mooie servies en bestek en de service aan tafel. 'Allemaal kleine, simpele zaken die de beleving verhogen en een heel goede indruk achterlaten.'
Onderscheidende snacks
Mede dankzij Rob’s ervaring als kok is Polly in staat ambachtelijke en onderscheidende snacks te presenteren. Voorbeelden zijn huisgemaakte kroketten en pulled pork. De hamburger voor de Polly Burger wordt gemaakt door de slager volgens eigen recept en veel sauzen zijn van eigen hand. 'De lat gaat omhoog', zegt Rob. 'Dat maakt het werk uitdagender en het geeft meer voldoening.'
Verfijnen
De nummer drie-positie van dit jaar zal Rob en Jesper alleen maar extra motiveren om zich verder te ontwikkelen. 'We gaan gerechten nog luxer maken en verfijnen', verklapt Rob. 'De klant wil daar best voor betalen, maar dan moet je wel laten zien en vertellen wat je hebt.' En dat doen deze ondernemers en hun team met veel plezier. 'We staan hier altijd met een glimlach en maken er iedere dag een feestje van.'
Bekijk hier het juryrapport van Eetwinkel Polly...
Bekijk hier de complete ranglijst Cafetaria Top 100 2016-2017...