nieuws

Marco Agema ‘blij verrast’ met titel Meest Markante Horecaondernemer Groningen

Fastfood

Marco Agema, van cafetaria Friet van Piet zeg ‘blij verrast’ te zijn met zijn uitverkiezing tot Meest Markante Horecaondernemer Groningen 2016. ‘Ik ga de cafetaria’s goed vertegenwoordigen en laten merken dat wij er ook nog zijn.’

Marco Agema ‘blij verrast’ met titel Meest Markante Horecaondernemer Groningen
Marco Agema

Hij had zich niet ingeschreven. ‘Nee, dat moet ieder voor zichzelf weten, maar ik vind dat niks. Toch werd ik 30 juni gebeld met de mededeling dat ik het geworden was. Dat was een mooie verrassing.’ Agema, van de Groningse cafetaria Friet van Piet, kende de wedstrijd wel, maar had zich er verder nooit mee bezig gehouden. ‘Ik ben voorzitter geweest van KHN Groningen Stad, en in die hoedanigheid kende ik de Meest Markante Horecaondernemer wel natuurlijk. Maar dat ik het nu zelf ben is natuurlijk fantastisch.’

Innovatief

Toen Agema het nieuws eenmaal wist is hij even aan het zoeken geslagen. ‘Ik wilde weten wat de titel ‘markant’ dan inhield. Dat blijkt ‘innovatief’ te zijn, nou daar kan ik me wel in vinden. Ik ben natuurlijk een eigenzinnig typ, maar wel eentje die de branche vooruit wil helpen. Dus met deze titel op zak ga ik de cafetaria’s goed vertegenwoordigen en laten merken dat wij er ook nog zijn.

Agema krijgt woensdag 6 juli een oorkonde en bokaal overhandigd in zijn eigen zaak, Friet van Piet aan de Meeuwerderweg in Groningen

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels