Naast de derde plaats is Eetwinkel De Hollandsche Tuyn ook Provinciewinnaar van Noord-Brabant. Voor het eerst; vorig jaar moesten ze deze prijs afstaan aan de winnaar, Eethuys De Lind in Oisterwijk.
De broers Jeroen en Björn van Oss runnen De Hollandsche Tuyn sinds 2010, samen met hun vader. Anderhalf jaar geleden sloten ze zich aan bij de formule Eetwinkel en hebben ze de zaak verbouwd. Daarvoor hebben ze samengewerkt met een interieurdesigner. Het resultaat mag er wezen.
Huiskamer
Eetwinkel De Hollandsche Tuyn heeft een goede mix te pakken tussen industriële elementen en de gezelligheid van een huiskamer. Het sfeervolle interieur past heel goed bij het monumentale pand waarin De Hollandsche Tuyn is gevestigd.
Energie
Sinds anderhalf jaar staan de broers hier samen aan het roer, en ze vervullen die rol met verve. Björn (26) en Jeroen (29) zijn de draaiende motor van Eetwinkel De Hollandsche Tuyn en de energie van deze twee is duidelijk voelbaar in de zaak. Service en gastvrijheid zijn top in deze Eetwinkel. Je ziet dat het team hard werkt, maar de ondernemers en medewerkers hebben toch tijd voor gastcontact.
Twee jaar scoren in de Cafetaria Top 100
De Hollandsche Tuyn is een bijzonder bedrijf, waar zowel de gast in een strak pak als de bezoeker in joggingpak zich thuis voelt. De jury is onder de indruk van de drive van de broers, die de potentie hebben om nóg beter te worden. Als je twee jaar achter elkaar hoog eindigt in de Cafetaria Top 100, ben je bepaald geen koekenbakker. Jeroen en Björn mogen trots zijn op wat ze hebben neergezet.