nieuws

Snackbar ’t Pelkhuisje Winterswijk serveert Patatje Max Verstappen

Fastfood 2820

Laurens Tenbergen van snackbar ’t Pelkhuisje in Winterswijk is een meester in het bedenken van bijzondere gerechten. Hij bedacht al het patatje snert, een Trump-burger en zondag 1 oktober 2017 na de overwinning van Max Verstappen in Maleisië bedacht hij het Max Menu.

Snackbar ’t Pelkhuisje Winterswijk serveert Patatje Max Verstappen

Het Max Menu – verkrijgbaar bij ’t Pelkhuisje in Winterswijk – is een patatje met daarbovenop een raceauto samengesteld  met stukjes frikandel. Zoals met al zijn speciale creaties deelde Laurens Tenbergen het Max Menu op Facebook.

Tenbergen laat zich – zoals bij het Max Menu en de Trump-burger – vaak inspireren door de actualiteit. Ook het seizoen en evenementen zorgen bij hem voor inspiratie. Sinds 1 oktober staan het patatje snert, het patatje zuurkool en de boerenpatat weer op het menu. Tijdens de Zwarte Cross voert hij het Patatje Zwarte Cross, met modder.

Het patatje snert haalde de landelijke media. In mei 2014 stond ’t Pelkhuisje groot in de Telegraaf met een tafeltje dat op kop aan het plafond hing. Zodat gasten leuke selfies kunnen maken.

Bekijk hieronder een video met Laurens Tenbergen over zijn ludieke acties, social media en de fun- en gunfactor.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels