Van de Veen gaat verder als catering- en freelancekok onder de naam 'The Taste of Richard, Chefs on the road. Onder de vlag van dit bedrijf verzorgt Van de Veen, die een koksachtergrond heeft, catering op locatie en verhuurt hij zichzelf als freelancekok aan horecazaken die verlegen zitten om personeel.
Nieuwe uitdaging
'Natuurlijk was het afscheid moeilijk', vertelt Van de Veen in een reactie. 'We hebben er een leuke winkel van gemaakt, de boel aardig opgebouwd. We hebben de crisistijd doorgemaakt en al die tijd het hoofd boven water kunnen houden. Maar na veertien jaar, met ondersteuning van mijn vrouw en zoon waren we allemaal aan een nieuwe uitdaging toe.' Zijn vrouw Baukje pakt haar werk in de zorg weer op, en zoon Jaimy is bezig met de SVO vakopleiding Food. Daarvoor is hij op zoek gegaan naar een groter bedrijf, en is terechtgekomen bij HappyFood Hoevelaken.
'Ik deed al steeds meer catering, dus daar ga ik mee verder', aldus Van de Veen. 'En er is momenteel veel vraag naar personeel in de horeca, dus aan werk geen tekort.'
Het ondernemerspaar Dali Pang en Lily Ho zijn de nieuwe uitbaters van HappyFood Paasbos.