nieuws

Cafetaria dringt door tot tweede ronde Terras Top 100

Fastfood

De Cafetaria Top 100 is niet de enige wedstrijd die de gemoederen ieder jaar bezighoudt. Er is ook een Terras Top 100, en daar doet dit jaar ook een cafetaria aan mee.

Cafetaria dringt door tot tweede ronde Terras Top 100
Het vernieuwde Alida's Smulpaleis, mét terras. Foto: Jan Willem van Vliet

Het gaat om Alida’s Smulpaleis in Roden, dat in 2015 de Cafetaria Top 100 won. De zaak van Alida van Dellen en Jan Willems doet dit jaar als enige cafetaria mee aan de Terras Top 100 en is doorgedrongen tot de tweede ronde. Daarin maakt Alida’s, samen met 124 andere horecabedrijven, in ieder geval kans op de Publieksprijs. Net als bij de Cafetaria Top 100 is dit een prijs waarbij de deelnemers aangemoedigd worden hun achterban te mobiliseren. Met behulp van tafelkaartjes en andere promotiemiddelen dienen zoveel mogelijk bezoekers – één stem per IP-adres – hun stem uit te brengen op de speciale Facebookpagina.

In de week van 12 juni horen de 125 welke 100 uiteindelijk in de lijst belanden en welke 25 er helaas afvallen. De 100 bedrijven die uiteindelijk in de lijst komen, horen op 3 juli op welke plek ze zijn geëindigd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels