nieuws

Cafetaria Top 100: eerste tussenstand Publieksprijs

Fastfood

De eerste tussenstand van de Publieksprijs van de Cafetaria Top 100 is bekend. Dit zijn de tien bedrijven die tot nu toe de meeste stemmen hebben binnengehaald.

Cafetaria Top 100: eerste tussenstand Publieksprijs
De Publieksprijs ging vorig jaar naar Snack- en Broodjeshuis Jongman in Assen.

Wat valt op? Hoewel er een duidelijke aanvoerder is, zit de top 3 vrij dicht tegen elkaar aan. Maar er is nog genoeg tijd voor de meest fanatieke deelnemers om de ranglijst eens flink door elkaar te husselen en een plekje bovenaan te bemachtigen. Snack- en Broodjeshuis Jongman in Assen won vorig jaar de Publieksprijs, na een spannende inhaalrace.

Facebook-app

Iedereen die meedoet aan de Cafetaria Top 100 maakt kans op de Publieksprijs. Deze prijs wordt door publieksstemming bepaald en ieder bedrijf mag op eigen wijze de achterban enthousiasmeren om te stemmen. Er is een speciale Facebook-app ontwikkeld waarmee gasten kunnen stemmen op jouw zaak. De stem-app is geopend van 12 juli tot en met 10 september.

Verder kunnen deelnemers op de site van de Cafetaria Top 100 promotiemateriaal downloaden om daarmee gasten te attenderen op de Publieksprijs.

Op maandagavond 30 oktober wordt de winnaar van de Cafetaria Top 100 – én de winnaar van de Publieksprijs – bekendgemaakt tijdens een feestelijk evenement in Studio 21 te Hilversum.

Tussenstand Cafetaria Top 100 Publieksprijs

# Naam Locatie Stemmen
1 Restaria Boswinkel Enschede Enschede 359
2 Het Strandhuys Bergen op Z. 321
3 De Egel Eten en Drinken Losser 302
4 Snackhouse Lobo Alkmaar 287
5 Cafetaria Borst Wezep 250
6 Wibo’s Eatcounter Sneek 194
7 Cafetaria catering By Peter Enschede 131
8 Cafetaria ’t Zwarte Paard Wapenveld 123
9 Koemans Snacks en Broodjes Den Haag 119
10 FrieteRia Dronten 108
Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels