nieuws

Cafetaria Top 100: midden in ronde twee

Fastfood

Alle bedrijven die meedoen aan de Snackkoerier Cafetaria Top 100 hebben bezoek gehad van een mystery visitor. De rapporten zijn opgemaakt en de punten uitgedeeld. Ronde twee is gestart.

Cafetaria Top 100: midden in ronde twee

Sinds week 28 is de vakjury op pad om alle deelnemende cafetaria’s te beoordelen vanuit professioneel oogpunt. Deze tweede ronde loopt door tot en met week 36. Na de bezoeken van de vakjury horen alle deelnemers of ze wel of niet tot de top-100 behoren. Deze ranking is gebaseerd op zowel de mystery visitor (20%) als de vakjury (80%). Deelnemende bedrijven worden beoordeeld op het gebied van gastvrijheid, ondernemerschap, productpresentatie, interieur en exterieur, marketing en hygiëne.

Eethuys de LindDe Lind 79 5061 HV Oisterwijk www.eethuysdelind.nl

Eethuys de Lind, winnaar Cafetaria Top 100 van vorig jaar.

Publieksprijs Cafetaria Top 100

Naast een plek in de top-100 én de kans om de titel provinciewinnaar te bemachtigen, maken de deelnemers kans op de ‘Publieksprijs’. Snackkoerier heeft een Facebook stem-app ontwikkeld, waarmee gasten kunnen stemmen op hun favoriete cafetaria. Alle deelnemers ontvangen hiervoor een promotiepakket per post. Bij de Cafetaria Top 100 hoort ook De Ster. Een prijs voor een uitblinker onder de medewerkers. Ondernemers die meedoen kunnen een medewerker nomineren door een motivatie te schrijven.
Wilt u ervaringen, teamprestaties of leuke anekdotes delen op social media? Tag op Facebook @CafetariaTop 100 of vermeldt op twitter #cafetariatop100.

Onthulling Cafetaria Top 100 op 30 oktober

De ranglijst wordt maandag 30 oktober onthuld in Hilversum. Tijdens deze feestelijke avond worden ook de Publieksprijs en Provinciewinnaars bekendgemaakt.
Alle bedrijven uit de ranglijst ontvangen na het event de rapportages van de mystery visits en de bezoeken van de vakjury.

Leestip:
>> Meer over de Cafetaria Top 100 van Snackkoerier

>> Ga hier naar de stem-app voor de Publieksprijs

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels