Starten met verse friet: 6 kritische succesfactoren
Starten met verse friet vergt de nodige aandacht en voorbereiding. Hoe pak je dit als cafetariahouder aan en maak je verse friet tot een omzetkraker?...
Starten met verse friet vergt de nodige aandacht en voorbereiding. Hoe pak je dit als cafetariahouder aan en maak je verse friet tot een omzetkraker?...
Net als horecaondernemers worden ook frietfabrikanten hard geraakt door de coronacrisis. Fabrieken liggen voor een groot deel stil en de toekomst is...
De Nederlandse aardappelverwerker Aviko bouwt een grote frietfabriek in België. Met de nieuwe fabriek hoopt Aviko te profiteren van de snel groeiende...
Friet is het meest gevraagde bijgerecht in de horeca; een uitgelezen kans om onderscheidend te zijn ten opzichte van je collega's. Een goed gebakken...
Aviko komt vijf jaar na de lancering van Oerfriet met Oerfriet met schil. Hiermee speelt het merk naar eigen zeggen in op de groeiende behoefte van...
Frietfabrikanten en cafetaria's bereiden zich voor op aardappels van mindere kwaliteit en duurdere friet. De prijs van friet gaat vrijwel zeker...
Bezoekers van de Efteling die zin hebben in een frietje, krijgen sinds kort Oerfriet van Aviko voorgeschoteld. Daarnaast is er verse friet uit...
Wij mogen dol zijn op onze friet, maar in Brazilië, Colombia en Peru zijn ze onze aardappelstaafjes helemaal zat. Wat is er aan de hand?
Friet met een ambachtelijke uitstraling: de consument is er gek op en aan die trend lijkt nog lang geen einde te komen. Het aantal speciaalzaken dat...
Aviko is ervan overtuigd dat de aardappel een belangrijke rol kan spelen in een onderscheidende menukaart. Daarom lanceert Aviko deze maand voor...