Alles over Bedrijfscatering

Elf bedrijfscateraars gaan voor 60 procent plantaardige eiwitten

Elf bedrijfscateraars gaan voor 60 procent plantaardige eiwitten

Elf bedrijfscateraars committeren zich aan de 'meer plant, minder dier'-doelstelling van Wakker Dier. In 2030 is minimaal zestig procent van de...

Vermaat wint met Join Program contract voor HQ Booking.com

Vermaat wint met Join Program contract voor HQ Booking.com

Vermaat gaat met Join Program de f&b verzorgen voor het nieuwe hoofdkantoor van Booking.com naast het Centraal Station in Amsterdam. Wat gaan ze er...

Modern Market speelt in op vraag naar selfservice bedrijfsrestaurants

Modern Market speelt in op vraag naar selfservice bedrijfsrestaurants

De manier van werken is veranderd. Er wordt vaker thuis gewerkt en op kantoor in wisselende samenstellingen en op andere tijden. Het gevolg is dat...

(C) Roel Dijkstra Fotografie / Foto Fred Libochant

Cateraars druk met 'rustige' terugkeer personeel naar kantoor

Cateraars zijn volop bezig de terugkeer van werknemers naar kantoor mogelijk te maken. Bedrijven als Sodexo, Albron en Hutten werven personeel voor...

Intelligente koelkast van Vendingland oplossing voor bedrijfslunch

Intelligente koelkast van Vendingland oplossing voor bedrijfslunch

De smart fridge van Vendingland beschikt over de nieuwste technologie waarmee we het mogelijk maken om 24/7 service te verlenen. Zo biedt onze Stora...

Vermaat breidt Europees uit, Rob Peters aan het roer in Nederland

Vermaat breidt Europees uit, Rob Peters aan het roer in Nederland

Om verder te kunnen investeren in de Europese groei, treedt Rob Peters per 1 februari 2022 aan als nieuwe managing director van Vermaat Nederland....

Chocolade quenelle van luchtige mousse met een laagje pure chocolade.

'In een handomdraai een heerlijke chocolademousse voor 2.726 dinerboxen'

Taste More en Tasty Lemon kregen een bijzondere klus: in korte tijd 2.726 dinerboxen samenstellen met een driegangenmenu voor in totaal vijfduizend...

Compass Group nieuwe cateringpartner ProRail

Compass Group nieuwe cateringpartner ProRail

Compass Group en ProRail starten met het duurzame bedrijfscateringconcept Food Station. Dit concept is speciaal voor ProRail gecreëerd. Compass Group...

Vermaat neemt belang in cateringconcept Join Program

Vermaat neemt belang in cateringconcept Join Program

Vermaat Groep neemt een meerderheidsbelang in bedrijfscateringdisrupter Join Program, dat is opgericht door conceptontwikkelaar Enbiun. Vermaat wordt...

Inge Oosterhoff is sinds 1 januari 2019 werkzaam bij We Canteen - D&B The Facility Group.

Inge Oosterhoff van We Canteen: 'Rol van foodcourt nóg belangrijker geworden'

Inge Oosterhoff was nog maar net general-manager van We Canteen - D&B The Facility Group toen corona uitbrak. 'Het was een vreemde periode, die ons...