Groene’ groentegerechten
Chef-kok Michael van der Struis is een groentegek. Sinds drie jaar heeft hij zijn eigen biologische moestuin. Hij kookt voor hotel New York in...
Chef-kok Michael van der Struis is een groentegek. Sinds drie jaar heeft hij zijn eigen biologische moestuin. Hij kookt voor hotel New York in...
Zeven jaar lang heeft Pim Aronson, eigenaar van restaurant De Zonnehoek in Overveen, gestoeid met de bureaucratie om een vergunning te krijgen voor...
Eenvoudig te maken. Lekker als twaalfuurtje. Toch staat de uitsmijter lang niet op elke cafetariakaart. Zonde, want de uitsmijter is een lekkere...
Onze culinaire tradities vinden de weg tot ver over de grens. Vooral in landen waar historische banden mee zijn of waar veel Nederlanders hun...
Wie een stevige, snelle en voedzame hap wil, bestelt in het café een uitsmijter. Nog steeds doet deze klassieker het goed op de cafékaart. Bovendien...
Veiligheid is de belangrijkste randvoorwaarde voor een gezonde exploitatie van een horecabedrijf. In onze hectische maatschappij zoeken gasten...
Wie het over een skûtsje of een pompeblêd heeft, weet dat het over Friesland gaat. Naast deze fenomenen heeft de noordelijke provincie ook veel...
Dance- en afterparty’s liggen zwaar onder vuur. Na twee recente drugsdoden in Zaanstad, legde burgemeester Ruud Vreeman de openingstijden van disco...
In den Bockenreyder is een unieke uitspanning midden in de natuur van landgoed De Utrecht. Eigenaar Ad de Bruijn is een uitermate sympathieke...
Ingrediënten 2 kleine ciabatta’s 1 ui 1 grote rode paprika 2 eetlepels olijfolie 1 theelepel tijm 2 plakjes ham 4 eieren 4 plakjes mozzarella zout en...