Alles over Beveiligingspersoneel en portiers

Groene’ groentegerechten

Groene’ groentegerechten

Chef-kok Michael van der Struis is een groentegek. Sinds drie jaar heeft hij zijn eigen biologische moestuin. Hij kookt voor hotel New York in...

Droomappartementen aan zee

Droomappartementen aan zee

Zeven jaar lang heeft Pim Aronson, eigenaar van restaurant De Zonnehoek in Overveen, gestoeid met de bureaucratie om een vergunning te krijgen voor...

Ei bakken, winst pakken

Ei bakken, winst pakken

Eenvoudig te maken. Lekker als twaalfuurtje. Toch staat de uitsmijter lang niet op elke cafetariakaart. Zonde, want de uitsmijter is een lekkere...

Hollandse pot over de grens

Hollandse pot over de grens

Onze culinaire tradities vinden de weg tot ver over de grens. Vooral in landen waar historische banden mee zijn of waar veel Nederlanders hun...

Uitsmijter loopt altijd goed

Uitsmijter loopt altijd goed

Wie een stevige, snelle en voedzame hap wil, bestelt in het café een uitsmijter. Nog steeds doet deze klassieker het goed op de cafékaart. Bovendien...

Veiligheid

Veiligheid

Veiligheid is de belangrijkste randvoorwaarde voor een gezonde exploitatie van een horecabedrijf. In onze hectische maatschappij zoeken gasten...

Van Friese bodem

Van Friese bodem

Wie het over een skûtsje of een pompeblêd heeft, weet dat het over Friesland gaat. Naast deze fenomenen heeft de noordelijke provincie ook veel...

Afterparty’s aan banden na twee drugsdoden

Afterparty’s aan banden na twee drugsdoden

Dance- en afterparty’s liggen zwaar onder vuur. Na twee recente drugsdoden in Zaanstad, legde burgemeester Ruud Vreeman de openingstijden van disco...

In den Bockenreyder, Esbeek

In den Bockenreyder, Esbeek

In den Bockenreyder is een unieke uitspanning midden in de natuur van landgoed De Utrecht. Eigenaar Ad de Bruijn is een uitermate sympathieke...

Mediterrane uitsmijter

Mediterrane uitsmijter

Ingrediënten 2 kleine ciabatta’s 1 ui 1 grote rode paprika 2 eetlepels olijfolie 1 theelepel tijm 2 plakjes ham 4 eieren 4 plakjes mozzarella zout en...