Peter Rouwen over hop burn en 'blinde bieren': 'We komen er niet onderuit'
Het kan u niet ontgaan zijn, de laatste tijd is er sprake van een fenomeen dat jaren geleden ondenkbaar was. Sommige biertypen worden steeds...
Het kan u niet ontgaan zijn, de laatste tijd is er sprake van een fenomeen dat jaren geleden ondenkbaar was. Sommige biertypen worden steeds...
Korenbloem borrel, bites en food in Tilburg, voorheen Stapperij de Korenbloem, onderging een metamorfose. 'Het wat-stoffige café-imago moest...
In een tijd waarin buitenruimtes steeds belangrijker worden binnen de horeca, is het cruciaal om op de hoogte te blijven van de laatste...
Tijdens de jurybezoeken voor Winebar of the Year viel de vakjury een aantal wijnbar-trends op voor 2024. Zes in totaal.
Een goede inrichting van het horecaterras heeft als voordeel dat het personeel in een korte afstand, veel gasten kan bereiken. De juiste routing...
Oocker Amsterdam is bekroond tot winnaar van de Winebar of the Year-competitie. Tim Meyer Viol, Niels van der Werf en hun team ontvingen persoonlijk...
Ryan Chetiyawardana, ook bekend als Mr. Lyan, deelt zijn kijk op de bartrends voor 2024. De beste bartender van de wereld in 2015 is het brein achter...
Café Wolthoorn & Co is al 100 jaar een begrip in Groningen. Tijdens de viering van het eeuwfeest afgelopen november stelt een wethouder dat het...
Het Amsterdamse koffielabel Lot61 opent eind maart een tweede vestiging in de stad, in DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station. De huidige...
Een van de meest bewierookte bieren blijft ongetwijfeld trappistbier. Iedere zichzelf respecterende beergeek, liefhebber zo je wilt, is er mee...