Alles over Catering

V.l.n.r. Theo Winters (De Timp), Maurits Krabben (Krabbenborg Electrotechniek), Luuk Domhof (De Timp), Casper Scheltinga (Time Shift), Dave Holkenborg (De Timp).

Cateraar De Timp door eigen energie-opslag grotendeels off-grid

De Achterhoekse cateraar De Timp koos de afgelopen jaren nadrukkelijk voor een duurzame route. Het bedrijf is al enige tijd energieneutraal, maar...

Fotocredits: Tamara Verheij / Inbeeldt

Bijen helpen Bas Diks bij het NK Lekkerste Broodje 2024

Hij werd tweede tijdens het NK Lekkerste Broodje 2023 en daar baalde hij een klein beetje van. Bas Diks van Diks Authentiek Culinair geeft echter...

Sterrenchef Onno Kokmeijer wordt culinary director bij DarkKitchenXL

Sterrenchef Onno Kokmeijer wordt culinary director bij DarkKitchenXL

Onno Kokmeijer, voormalig executive chef en restaurantmanager van Ciel Bleu**, kiest voor de zich snel ontwikkelende wereld van catering en wordt...

Elf bedrijfscateraars gaan voor 60 procent plantaardige eiwitten

Elf bedrijfscateraars gaan voor 60 procent plantaardige eiwitten

Elf bedrijfscateraars committeren zich aan de 'meer plant, minder dier'-doelstelling van Wakker Dier. In 2030 is minimaal zestig procent van de...

De plantaardige producten van PLNT ontzorgen de professionele keuken

De plantaardige producten van PLNT ontzorgen de professionele keuken

PLNT is het plantaardige merk van Jan Zandbergen Group, het familiebedrijf dat al bijna zeventig jaar in de vleesindustrie opereert. 'Door die...

Sodexo lanceert Kitchen Works: energie, snelheid en gemak

Sodexo lanceert Kitchen Works: energie, snelheid en gemak

Sodexo lanceert de nieuwe foodservice Kitchen Works waarin energie, snelheid en gemak centraal staan.

Aantal cateraars door het dak: 'Uitgegroeid tot grootste categorie in horeca'

Aantal cateraars door het dak: 'Uitgegroeid tot grootste categorie in horeca'

Cateraars in Nederland schieten als paddenstoelen uit de grond. Uit cijfers van dataspecialist BoldData blijkt 5670 Nederlanders zich sinds begin...

default

Horeca Jachtslot Mookerheide opent deuren voor publiek

Medio juli openen Roeland de Ridder en Sylvia de Ridder-Van der Valk hun restaurant in Jachtslot Mookerheide. Het eerste deel van het jachtslot wordt...

Vlnr.: Roy Odekerken (bestuur VOCC), Jacqueline van Beek (bestuur Veneca, Managing Director Compass Group Nederland), Ard van der Steur (voorzitter Veneca), Rijnie Trip (bestuur VOCC, directeur Van Lier Catering) Michiel Meier Mattern (voorzitter ONCE), Marcel Beijk (bestuur VOCC, directeur Beijk Catering), Pierre Smits (bestuur VOCC)

Branche-organisaties catering gaan samenwerken

De verenigingen ONCE, Veneca en VOCC hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd. Het doel: op 1 januari 2024 een belangenplatform realiseren voor...

Finalisten F&B Professional of the Year 2023 zijn bekend

Finalisten F&B Professional of the Year 2023 zijn bekend

De drie finalisten die kans maken op de titel F&B Professional of the Year 2023 zijn bekend. De jury bezoekt deze drie in hun eigen bedrijf en kiest...