Metamorfose voor Korenbloem: 'Het sleetse is verdwenen, de ziel is behouden'
Korenbloem borrel, bites en food in Tilburg, voorheen Stapperij de Korenbloem, onderging een metamorfose. 'Het wat-stoffige café-imago moest...
Korenbloem borrel, bites en food in Tilburg, voorheen Stapperij de Korenbloem, onderging een metamorfose. 'Het wat-stoffige café-imago moest...
Eigen verantwoordelijkheid wordt de rode draad van het langetermijnbeleid tegen corona. Waarschijnlijk wordt het beleid volgende week gepresenteerd.
Bij lunchcafé Van Bikkels in Meppel werken Hanna, Chantal en Bauke. Ze hebben een verstandelijke beperking, maar werken gewoon in de horeca. Eigenaar...
De horeca moet om 22.00 uur sluiten en mag maximaal dertig gasten binnen ontvangen. De inloop sluit om 21:00 uur. Dat heeft het kabinet maandagavond,...
Chef Robert Kranenborg maakt op donderdag 8 oktober de grootste aardappelstamppot van Nederland. Om de nieuwe Nederlandse aardappeloogst te vieren,...
Eetcafés hebben de brutowinstmarge op hun saté fors zien verbeteren het afgelopen jaar. Dat blijkt uit de jaarlijkse Saté Index, Misset Horeca's...
Paul en Jolanda Sterkenburg openen binnenkort een nieuwe cafetaria/eetcafé in Gennep. Het ervaren ondernemerspaar is sinds maart terug in Nederland...
Eetcafé Cloos in Den Haag vierde donderdag 27 juli het nieuwe mosselseizoen met 'de grootste mosselpan ter wereld'. Chef-kok Bert van der Ham...
Na een krappe maand verbouwen, opent Grand Café Moeke Delft op donderdag 2 februari haar deuren aan de Beestenmarkt 16 in Delft. De zaak vestigt zich...
Na twee vestigingen, één op de Haarlemmerstraat en één op de Nieuwezijds Kolk, opent Vinnies 1 oktober een nieuwe locatie aan de Scheldestraat...