Cateraar De Timp door eigen energie-opslag grotendeels off-grid
De Achterhoekse cateraar De Timp koos de afgelopen jaren nadrukkelijk voor een duurzame route. Het bedrijf is al enige tijd energieneutraal, maar...
De Achterhoekse cateraar De Timp koos de afgelopen jaren nadrukkelijk voor een duurzame route. Het bedrijf is al enige tijd energieneutraal, maar...
Energie besparen blijft voortdurend actueel. Misset Horeca zet de tips voor energiebesparing op een rij.
Verstandig omgaan met energie is en blijft verstandig. Winterhalter deelt energiebesparingstips om het wasproces van vaatwassers te optimaliseren en...
Een duidelijk inzicht in energie- en gasverbruik leidt in de praktijk vaak tot een besparing van 3 tot 5 procent. Om horecaondernemers te helpen dit...
In totaal hebben 364 ondernemers al een aanvraag ingediend bij de overheid voor een tegemoetkoming in de hoge energiekosten. Veel horecaondernemers...
The Social Hub (voorheen The Student Hotel) gaat op het hotel in Eindhoven op een bijzondere manier eigen energie opwekken. Naast zonnepanelen, die...
Op 21 maart opent de Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK). TEK biedt een tijdelijke tegemoetkoming voor mkb-ondernemingen die...
De Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK) gaat naar medio maart 2023 open. Horecaondernemers kunnen alvast aan de hand van een...
Uit duurzaamheidsoogpunt en om de kosten binnen de perken te houden, zoeken hoteliers naar mogelijkheden te besparen op energiegebruik. Maar om te...
De eigenaren van Goldenbelds kozen er vijf jaar geleden bewust voor om te investeren in duurzame oplossingen. De cafetaria in Zutphen was daarmee...