Recordomzet horeca verwacht, maar marges staan onder druk
Nederlanders geven dit jaar waarschijnlijk een recordbedrag uit in restaurants en cafés. Dat meldt kennisplatform FoodService Instituut Nederland...
Nederlanders geven dit jaar waarschijnlijk een recordbedrag uit in restaurants en cafés. Dat meldt kennisplatform FoodService Instituut Nederland...
Iedereen binnen de horeca is het met elkaar eens: de horeca draait om het bieden van de beste service aan je klant. Maar in tijden van extreme...
De 20 genomineerden voor de Foodservice Award 2022 zijn bekend. De meeste deelnemers zijn het afgelopen jaar veelal (gedeeltelijk) gesloten geweest,...
Op 1 september gaat Meinders Catering live met haar nieuwe concept Your Food Moments Market. Een onbemande foodmarket voor bedrijven met 150...
Albron opent de 'gourmet snackformule' Frites Affairs in Almere Centrum. Het is de eerste van vier die de komende tijd op de planning staan.
De genomineerden voor de 'Foodservice Award 2020' verkiezing zijn bekendgemaakt. Drieëndertig foodservice bedrijven maken kans op een...
Onderzoek van Hotelschool Den Haag definieert 21 trends in eten en drinken die volgens de onderzoeker de komende jaren hun stempel zullen drukken op...
Albert Heijn lanceert twee nieuwe horecaconcepten in haar supermarkten: AH Café en AH Keuken. Dit zijn doorontwikkelingen van eerder gelanceerde...
Als het consumentenvertrouwen stijgt, gaan consumenten meer buiten de deur consumeren. Die wetmatigheid bestaat al decennialang. In 2015 steeg het...
Het Nederlandse foodlandschap verandert snel. De consument, die niet meer denkt in traditionele foodkanalen maar in behoeftemomenten, kiest voor...