Van campingcafé tot Ontdekking van het Jaar bij Gault&Millau: jong stel geeft gas in...
Midden op het platteland, in het Limburgse Posterholt, is sinds 2018 het atypische restaurant Holsterhof gevestigd. In eerste instantie werden hier...
Midden op het platteland, in het Limburgse Posterholt, is sinds 2018 het atypische restaurant Holsterhof gevestigd. In eerste instantie werden hier...
Aanpassingsvermogen in de horeca is misschien wel belangrijker dan ooit, vertelde Joris Bijdendijk tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van New Chefs on...
De winnaars van de prestigieuze Gault&Millau Awards 2024 zijn 5 februari 2024 bekendgemaakt in Tivoli Vredenburg. Onder het toeziend oog van de top...
Emile van der Staak, chef van De Nieuwe Winkel in Nijmegen, is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2024. Hij kreeg de onderscheiding...
Wouter Kik van restaurant Codium in Goes is door Gault&Millau uitgeroepen tot Jonge Chef van het Jaar. Hij neemt het stokje over van Guido Braeken...
Marco Westra krijgt van Gault&Millau de Award voor Gastheer van het Jaar. Sinds 1 februari 2023 is de SVH Meestergastheer maître van restaurant Hemel...
Noël Vanwittenbergh, sommelier van Ciel Bleu** heeft van restaurantgids Gault&Millau de Lifetime Achievement Award in ontvangst mogen nemen. Maandag...
Gault&Millau 2024 telt 11 stijgers vanaf 16 punten, deze stijgen allemaal met 0,5 punt. In de totale lijst zijn er 83 stijgers, waarvan 13...
Welke restaurants behoren tot de absolute top in Nederland volgens het oordeel van de culinaire gids van Gault&Millau? Misset Horeca zet alle zaken...
Inter Scaldes in Kruiningen is de hoogste nieuwe binnenkomer in restaurantgids Gault&Millau 2024, met 16,5 punten. Een oude bekende naam, die opnieuw...