Alles over Grieks

Mezzeria Milo opent deuren in Utrecht

Mezzeria Milo opent deuren in Utrecht

Mezzeria Milo opent haar deuren in de Drieharingstraat in het centrum van Utrecht. Hier staat de beleving van het delen van kleine gerechtjes en een...

Osso Buco Burger (Bresc)

Een wereld aan smaken op de menukaart

Als lekker reizen er momenteel door de coronacrisis niet zit, kunnen we gasten wel de smaken van de vakantielanden aanbieden door ze te integreren in...

Griekse horeca weer open, maar niet zonder zorgen voor ondernemers

Griekse horeca weer open, maar niet zonder zorgen voor ondernemers

Griekse restaurants en cafés hebben maandag na ruim twee maanden de deuren weer geopend. Uitbaters krijgen vanwege de coronacrisis wel te maken met...

Kostas en Wicky Christodoulou

Restaurant Irodion wint prijs Beste Griek én internationale award

Grieks specialiteitenrestaurant Irodion in Capelle aan den IJssel is uitgeroepen tot "Beste Griek 2020' door Griekenland Magazine. Daarnaast won het...

Vincent Oud met zijn Pita Gyros. Foto: Ton Kastermans Fotografie

Mijn snack: Griekse Pita Gyros

Vincent Oud van AnyTyme Snack & Dine in Lelystad is altijd in voor iets nieuws op de kaart. Dat zijn focus daarbij niet alleen op Hollandse kost...

'Griekse Keuken en Japanse vullen elkaar prima aan'

'Griekse Keuken en Japanse vullen elkaar prima aan'

De Griekse keuken gecombineerd met de Japanse Keuken; ofwel East Meets West. Dat is het doel van het zes-gangendiner bij Restaurant Mazie van de...

ANP

Duits restaurant komt met gedurfd Grieks crisismenu

Een Grieks restaurant in Berlijn heeft een gedurfde menukaart op de tafels staan. De eigenaar van Restaurant Z kwam met een crisismenu, gebaseerd op...

Quickservice groeit tegen trend in

Quickservice groeit tegen trend in

De quickservice is een van de weinige segmenten in de foodservicemarkt waar groei in zit. Dat blijkt uit cijfers van onderzoeksbureau Datlinq. Andere...

Sterke bezoekersgroei Nederlandse keuken

Sterke bezoekersgroei Nederlandse keuken

De Nederlandse keuken is in trek. Het aantal Nederlanders dat geregeld een restaurant bezoekt waar 'gerechten van eigen bodem' worden geserveerd,...

Shellbroodje als beste getest

Shellbroodje als beste getest

De kwaliteit van tankstationbroodjes is in vergelijking met vroeger enorm verbeterd. Maar, het kan nog een heel stuk beter. Dat concludeert Pierre...