Alles over Grillapparatuur

De broers Mikel en Iñaki López de Viñaspre met in het midden Gregorio Tolosa, chef-kok van Bidea2 in Pamplona.

Sagardi Amsterdam introduceert culinair evenement Esentzia Sagardi

Sagardi is gespecialiseerd in het bereiden van mooie producten uit het Baskenland op de zelf ontworpen Baskische grill. Om de culinaire schatten en...

Jord Althuizen: 'Koken op vuur geeft extra dimensie'

Jord Althuizen: 'Koken op vuur geeft extra dimensie'

Barbecuen is onverminderd populair. Maar door een kok naast een open vuur te zetten, creëer je nog geen barbecuerestaurant.

Corona-shutdown: voorkom schade aan horeca apparatuur

Corona-shutdown: voorkom schade aan horeca apparatuur

Nu de restaurants helaas weer dicht zijn, staat veel keukenapparatuur opeens stil - als je tenminste geen afhaal doet. Dit is niet zonder risico. Het...

Veel vlees en vis wordt door chef-kok Gordon van Spall op de houtskoolgrill bereid. Foto’s: Roel Dijkstra.

Restaurant Bij Marc creëert onderscheidende smaken

Als gasten voor de eerste keer restaurant Bij Marc in Ouddorp binnenkomen, dan kijken ze verrast naar de bijzondere inrichting. Ook de menukaart is...

Persijn. Foto: Diederik van der Laan / Dutch Photo Agency.

De vier keukens van QO hotel

Met wat improvisatie en veel oog voor duurzaamheid, ook in de techniek, realiseerde Bert Muller voor de twee restaurants Persijn, Juniper & Kin en...

De favoriete keukenhulp van Merlijn van der Kroft: The Beast

De favoriete keukenhulp van Merlijn van der Kroft: The Beast

Een goede stagiair in de keuken is mooi, maar sommige chefs hechten meer aan hun favoriete keukentool om wonderen op het bord te verrichten. Bij de...

10.000 euro opgehaald voor grill nieuw steakhouse Terrroir

10.000 euro opgehaald voor grill nieuw steakhouse Terrroir

Steakhouse Terroir open begin februari haar deuren voor het publiek. Eigenaren Merlijn van der Krogt en Justus Brasem hebben de ambitie de beste...

Tweede Thrill Grill voor Robert Kranenborg

Tweede Thrill Grill voor Robert Kranenborg

Robert Kranenborg gaat een tweede Thrill Grill openen. Deze komt in het centrum van Haarlem en opent half april de deuren. Daarnaast zijn er plannen...

Restaurant van Hotel Corona heeft nieuwe naam

Restaurant van Hotel Corona heeft nieuwe naam

Hotel Corona in Den Haag heeft de naam van het restaurant veranderd. Sinds deze week heet het restaurant BIT Grill and Café.

Tien hotelkamers voor Achterhoekse herberg

Tien hotelkamers voor Achterhoekse herberg

Erve Kots in Lievelde heeft de exploitatie uitgebreid met een hotel met tien kamers en een restaurant. De Achterhoekse horecalocatie beschikte al...