Alles over Het Koetshuis

Bert van Manen (teammanager Nederlands Culinair Team), Tim Hoppe, Tom Lamers en Waldrik Kremer (internatationaal jurylid & teammanager Nederlands Culinair Team). Fotocredits: Charlotte Mauritz / Annoncé Management.

Nederlands team plaatst zich voor finale Global Chefs Challenge

Nederland heeft zich in Rimini geplaatst voor de finale van de Global Chefs Challenge in Singapore in 2024. Deze wedstrijden worden georganiseerd...

Het team van De Kromme Dissel proost op het jubileum.

Restaurant De Kromme Dissel: 50 jaar Michelinster

Nu het eindelijk zwart op wit staat dat restaurant De Kromme Dissel voor het vijftigste jaar op rij een Michelinster mag dragen, valt er een last van...

Erik Timmerman, Danny Lohr en Tom Lamers (r)

Tom Lamers nieuwe chef Het Koetshuis in Bennekom

Tom Lamers krijgt de leiding in de keuken van het door Michelin met een ster bekroonde restaurant Het Koetshuis in Bennekom. De nieuwe chef-kok komt...

Niels van Dooijeweert en Marieke Löhr

Niels van Dooijeweert en Marieke Löhr naar Zutphen

Chef Niels van Dooijeweert vertrekt na negen jaar bij sterrestaurant Het Koetshuis in Bennekom. Hij gaat aan de slag bij een nog te openen restaurant...

Zes sommeliers over hun favoriete wijn uit Zuid-Afrika

Zes sommeliers over hun favoriete wijn uit Zuid-Afrika

Veel wijn voor weinig geld. Zo stond Zuid-Afrika jarenlang bekend. Het imago is hardnekkig, en nog steeds is 60 procent van de productie bulkwijn. De...

Sommeliers van over de hele wereld proeven Zuid-Afrikaanse wijnen, in dit geval van De Morgenzon.

Zuid-Afrika: op weg van bulkwijn naar kwaliteit

Veel wijn voor weinig geld. Zo stond Zuid-Afrika jarenlang bekend. Het imago is hardnekkig, en nog steeds is 60 procent van de productie bulkwijn....

Wicher Löhr van sterrestaurant Het Koetshuis in Bennekom overleden

Wicher Löhr van sterrestaurant Het Koetshuis in Bennekom overleden

Wicher Löhr van sterrestaurant Het Koetshuis is op 58-jarige leeftijd overleden. Bij de gerenommeerde chef werd eerder speekselklierkanker...

Edwin van den Heijkant nieuwe executive chef Hilton Schiphol

Edwin van den Heijkant nieuwe executive chef Hilton Schiphol

Edwin van den Heijkant is benoemd tot executive chef van Hilton Amsterdam Airport Schiphol. Hij volgt Hadi Djajapermana op die in april, na een...

Vijftien sterzaken kerstdeal met Groupon

Vijftien sterzaken kerstdeal met Groupon

Vijftien sterzaken, waaronder tweesterrenrestaurant De Kromme Watergang, hebben een speciale kerstdeal met kortingssite Groupon. Groupon biedt vanaf...