Checklist horecapersoneel: alles wat moet je weten over werven, binden, contracten en cao
Geen onderwerp dat meer besproken wordt in de horeca dan het personeel. Aannemen van horecapersoneel, behouden, en belonen. In dit artikel bundelt...
Geen onderwerp dat meer besproken wordt in de horeca dan het personeel. Aannemen van horecapersoneel, behouden, en belonen. In dit artikel bundelt...
In de horeca wordt jaarlijks tonnen aan plastic saus- en frituurvetemmers bij het restafval gegooid. Volgens de koplopergroep duurzame...
Sjoerd Mampaeij van restaurant Midas in Woerden heeft tijdens de Horecava de 39ste editie van het NK Lekkerste Broodje op zijn naam geschreven. Hij...
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) presenteerde op de Horecava de economische terugblik op het horecajaar 2023 en een vooruitblik op 2024. Hoewel de...
Het zijn uitdagende tijden voor horecaondernemers. Ze hebben, noodgedwongen door de huidige economische situatie, meer dan ooit aandacht voor de...
Ruim een kwart van de Nederlandse eerstelijnsmedewerkers in dienstverlenende sectoren zoals de horeca, heeft dit jaar gebruikgemaakt van de...
Wat bij het opzetten van een nieuwe horecazaak nog wel eens wordt vergeten, zijn de koffiekopjes, betoogt koffie-expert Joost Leopold. Die kopjes...
Onder invloed van het nog altijd aanhoudende tekort aan personeel in de horeca, doen veel ondernemers een beroep op zzp'ers. De flexibiliteit is...
De zee en het strand vormen de aantrekkingskracht van een strandpaviljoen. Tips hoe je dit met het interieur versterkt.
Bijna een op de twee horecamedewerkers geeft aan dat zij momenteel werkgerelateerde stress ervaren (48 procent). Die stress wordt veroorzaakt door...