Gespot: functionele én esthetische baroplossing bij Flor Fina
Een bar midden in het restaurant. Hoewel dit vaak voorkomt, rijst de vraag hoe je de zichtlijnen kan behouden met zo'n centrale bar. Eigenaren Armand...
Een bar midden in het restaurant. Hoewel dit vaak voorkomt, rijst de vraag hoe je de zichtlijnen kan behouden met zo'n centrale bar. Eigenaren Armand...
Spreek gerust van een metamorfose in de evoluerende wereld van hospitality. In de zoektocht naar uniciteit omarmen ondernemers op maat gemaakte...
Na 13 jaar plannen maken en bijna 2 jaar verbouwen, opende Van der Valk Den Haag-Wassenaar in december de deuren van het volledig vernieuwde...
Misset Horeca sprak met drie specialisten op het gebied van hospitality furniture over de trends in horecameubilair voor 2024. De trends van vorig...
Ambiance, sfeer en totaalbeleving spelen een steeds prominentere rol op het terras. Wat binnenshuis wordt gecreëerd om gezelligheid te bevorderen,...
Stap bij Gio's by the River in Amsterdam in een eclectische wereld van kleuren, texturen en Italiaanse flair. Van een enorme regenboog tot een Fiat...
Prachtig gevouwen servetten voegen iets moois toe aan een feestelijk gedekte tafel. Hoe tover je zo'n gevouwen servet tevoorschijn zonder dat het...
De deuren van restaurant Rijks* zijn na een grote verbouwing weer geopend. 'De afgelopen maanden is er door het hele team waanzinnig hard gewerkt en...
Een gedurfd horecaconcept dat doordrenkt is met overdaad, vaak omschreven als hysterisch en over de top, domineert het horecainterieur van 2023 en...
Belly of the Beast is het nieuwste project van Tess Posthumus, een gevestigde naam in de wereld van bartending en de trotse eigenaar van Flying...