Alles over Italiaans

Jeroen de Zwart, chef-kok en 
culinair adviseur bij Bresc.

Smaakmakers om de authentieke Italiaanse ervaring naar elke tafel te brengen

We stappen in de wereld van Italiaanse keuken terwijl we spreken met Jeroen de Zwart, chef-kok en culinair adviseur. Hij neemt ons mee op een korte...

Foto credits: Rinze Vegelien

Pianeta Terra hoogste Nederlandse notering 50 Top Italy met pleidooi voor Moeder Aarde

Het slow food restaurant Pianeta Terra behaalde de 23e plaats in de 50 Top Italy lijst van 50 beste Italiaanse restaurants ter wereld. Hiermee is...

Restaurant Aroma in Top 50 beste Italiaanse restaurants ter wereld

Restaurant Aroma in Top 50 beste Italiaanse restaurants ter wereld

Restaurant Aroma Italian Fine Dining, gevestigd in het Gelderse Vaassen, heeft een plaats bemachtigd op de lijst van 50 Top Italy voor 'Best Italian...

Binnenkijken bij Gio's by the River: trattoria met extravagant interieur

Binnenkijken bij Gio's by the River: trattoria met extravagant interieur

Gio's by the River van RB-Horeca opent 9 november de deuren aan de NDSM-Kade in Amsterdam. Het restaurant biedt een authentiek Italiaanse ervaring...

Trattoria Breda in Amsterdam geopend: 'Eten tegen Italiaanse prijzen'

Trattoria Breda in Amsterdam geopend: 'Eten tegen Italiaanse prijzen'

De eigentijdse Trattoria Breda & Enoteca in Amsterdam van het trio achter The Breda Group opende 31 juli de deuren. Misset Horeca nam een kijkje en...

Pasquale Carfora met de onderscheiding in zijn hand.

Restaurant Aroma uitgeroepen tot 'beste Italiaan', zaak treedt ook toe tot JRE

Restaurant Aroma in Vaassen is uitgeroepen tot Italiaans Restaurant van het Jaar. Voor de jaarlijkse onderscheiding waren tien restaurants...

La Nostra Gigi: 'Kleurrijke trattoria, rode cocktailbar en lounge met tijgerprints'

La Nostra Gigi: 'Kleurrijke trattoria, rode cocktailbar en lounge met tijgerprints'

Benjamin van Roekel wilde met zijn nieuwe Italiaans shared dining-concept La Nostra Gigi iets vernieuwends neerzetten in de Amsterdamse Pijp. Het...

De chef deelt zijn recepten online op Vegitalian.nl om zo een bijdrage te leveren aan een meer plantaardige wereld.

Bekende Utrechtse ondernemers laten Vegitalian-formule flink groeien

In het concept Vegitalian, uit de koker van Sippien Baarsma, Wichert van Rijn en Joep van den Bersselaar, komen de vegetarische en Italiaanse keuken...

Fotograaf: MichielTon.com

Plantaardige casual dining concept Vegitalian groeit door

De horecaondernemers achter het plantaardige casual dining concept Vegitalian gaan intensief samenwerken met een groep impact-investeerders om de...

BN'ers openen antipasti concept Bar Basta

BN'ers openen antipasti concept Bar Basta

Vijf vrienden, waaronder oud-voetbalinternationals Frank Rijkaard en Marco van Basten en acteur Barry Atsma, openden op 15 februari 2023 Italiaans...