Joris Bijdendijk over relevant blijven als restaurant: 'Je móet continu bijschaven'
Aanpassingsvermogen in de horeca is misschien wel belangrijker dan ooit, vertelde Joris Bijdendijk tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van New Chefs on...
Aanpassingsvermogen in de horeca is misschien wel belangrijker dan ooit, vertelde Joris Bijdendijk tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van New Chefs on...
Op 21 en 22 maart koken chef Joris Bijdendijk en chef Álvaro Clavijo samen tijdens een tweedaags gastchef evenement op het open vuur bij restaurant...
De deuren van restaurant Rijks* zijn na een grote verbouwing weer geopend. 'De afgelopen maanden is er door het hele team waanzinnig hard gewerkt en...
Nog niet zo lang geleden stonden er nog tien Nederlandse chefs in de Top 100 van The Best Chef Awards, in de lijst van 2023 zijn er dat nog maar...
Het ontbreekt nog wel eens aan tijd en creativiteit om aandacht te besteden aan de 'personeelshap' in de horeca. 'Maar om de sfeer en energie te...
De Low Food-beweging organiseerde een symposium met als thema 'Move away from gut feeling'. Sterchef Joris Bijdendijk liet zijn restaurants doormeten...
Low Food Symposium biedt praktische handvatten aan food-innovators, onderzoekers, productontwikkelaars, chefs, boeren, beleidsmakers en ondernemers...
Friso van Amerongen gaat per augustus 2023 aan de slag als chef-kok bij RIJKS, het restaurant van het Rijksmuseum dat volgend jaar 10 jaar bestaat.
Restaurant Wils verwelkomt chef Riccardo Gaspari van restaurant SanBrite voor een tweedaags event op 27 en 28 januari.
Er staan nog maar drie Nederlanders in de lijst van The Best Chef Top 100 2022. De awards werden gisteren uitgereikt in de Spaanse hoofdstad Madrid.