Topkoks lovend over frisse biologische room 'Dit past echt bij mijn kookstijl'
Chef-koks die gasten over hun biologische producten vertellen, benoemen vaak met trots het vlees, de vis of groenten. De volgende stap is om álles in...
Chef-koks die gasten over hun biologische producten vertellen, benoemen vaak met trots het vlees, de vis of groenten. De volgende stap is om álles in...
Koffie alleen na of naast de maaltijd? Nee hoor, het kan er ook ín. De chefs van Capriole Café in Den Haag en Het Lokaal in Amersfoort laten zien hoe...
Cheflix, een streamingdienst met video's van Michelinsterren chefs, heeft een investering opgehaald van € 2 miljoen. Het is een initiatief van Jeroen...
Femke van den Heuvel traint al jarenlang chefs die zich willen bekwamen in de wereld van de plantaardige keuken. Zowel recepten als de kooktechnieken...
Meer dan 70 leerling-koks van het ROC Albeda Rotterdam hebben afgelopen week met succes met een oosters gerecht het praktijkexamen afgelegd. Dat...
Bobby Rust, Ron Blaauw, Jacob Jan Boerma, Dennis Huwaë, Hans van Wolde, Margo Reuten, Richard van Oostenbrugge en André Gerrits zijn de acht...
RTL 4 zendt vanaf dinsdag 27 april het programma Snackmasters uit. In zeven afleveringen strijden acht chef-koks tegen elkaar. Het doel: een...
Wilco Berends van De Nederlanden in Vreeland, Erik van Loo van Parkheuvel in Rotterdam en Egon van Hoof van MOS in Amsterdam gaan livestream...
Dit is een recept voor mousse van Sint-Jakobsschelpen, coquilles. Het is een zeer lichte mousse die goed combineert met uitgesproken smaken.
De Stichting Vis & Seizoen wil de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel verduurzamen. In dit recept is de hoofdrol weggelegd voor...