Alles over Nestle

Dit doen Syrco Bakker, Jan Smink en Casimir Evens met groenten!

Dit doen Syrco Bakker, Jan Smink en Casimir Evens met groenten!

Groenten zijn dé trend voor 2018. Dat lieten chefs als Syrco Bakker (Pure C*), Jan Smink (De Librije***), Casimir Evens (Vane), Menno Post (Olivijn)...

Verrijk jouw signatuur met creatieve groentegerechten

Verrijk jouw signatuur met creatieve groentegerechten

2018 wordt hét jaar van de groenten. Steeds meer gasten vragen om deze duurzame en gezonde optie. Goed nieuws, want maar weinig ingrediënten nodigen...

Bocuse d'Or Nederland sluit partnership met Chef

Bocuse d'Or Nederland sluit partnership met Chef

Bocuse d'Or Nederland en Chef, onderdeel van Nestlé Professional hebben op Gastvrij Rotterdam 2016 een exclusieve samenwerkingsovereenkomst...

Jermain de Rozario

Chef Nestlé: sauzen zonder pakjes en poeders

Wie in de keuken niet altijd de capaciteit of de tijd heeft om sauzen zelf from scratch te maken, heeft een aantal keuzes in merken met basissauzen...

Nestlé Professional lanceert rond Chef online magazine IamChef

Nestlé Professional lanceert rond Chef online magazine IamChef

Voor het merk Chef presenteert Nestlé Professional het online inspiratiemagazine IamChef. In deze eerste editie gaat Jermain de Rozario in op het...

Alain Alders (© Kasper van ‘t Hoff Photographe)

'A Day to Amuse' met sterrenchefs

Nestlé Professional Food organiseerde onlangs 'A Day to Amuse', een evenement waarbij acht sterrenchefs en één patissier met 40 topchefs hun...

3D koffiemachines op nieuwe site

3D koffiemachines op nieuwe site

Een nieuwe website gericht op de professionele markt. De site die gelanceerd is door Nestlé Professional, biedt informatie over koffiemachines,...

Chefs Van der Valk lanceren kookboek

Chefs Van der Valk lanceren kookboek

Chefs van Van der Valk Voorschoten ('exclusieve hotel/restaurantketen in Nederland en België') hebben een kookboek gelanceerd met daarin 20...

Goede koffie zou belangrijker zijn dan lekkere lunch

Goede koffie zou belangrijker zijn dan lekkere lunch

Aan koffie-onderzoeken deze zomer geen gebrek. En iedere keer blijkt weer dat koffie op het werk belangrijk wordt gevonden. Nu wordt naar buiten...

Driekwart koffie buitenshuis geconsumeerd op het werk

Driekwart koffie buitenshuis geconsumeerd op het werk

Nederlanders drinken meer dan een kwart (27%) van hun koffie buiten de deur. Driekwart van die kopjes drinken ze op het werk en dan vooral om...