Alles over No show

Restaurant Monitor: 15% van de gasten is no-show

Restaurant Monitor: 15% van de gasten is no-show

15% van de restaurantreserveringen in Nederland is een no-show. Dat blijkt uit de jaarlijkse Restaurant Monitor, uitgevoerd door BookDinners. 88% van...

Voorschot voor reservering? Helft van gasten snapt niet waarom, blijkt uit onderzoek

Voorschot voor reservering? Helft van gasten snapt niet waarom, blijkt uit onderzoek

Bijna de helft van de Nederlanders (44%) begrijpt niet waarom ze een aanbetaling moeten doen bij het plaatsen van een online reservering voor een...

Nieuwe app waarmee toprestaurants last minute vrije tafels kunnen vullen

Nieuwe app waarmee toprestaurants last minute vrije tafels kunnen vullen

De Belgische start-up Yeat lanceert haar app nu ook in Nederland: restaurants die zijn opgenomen in de selecties van Michelin of Gault&Millau kunnen...

100 euro aanbetaling bij restaurant De Nieuwe Winkel** wakkert discussie aan

100 euro aanbetaling bij restaurant De Nieuwe Winkel** wakkert discussie aan

Tweesterrenrestaurant De Nieuwe Winkel in Nijmegen vraagt sinds kort 100 euro aanbetaling bij de reservering van het restaurant.

Onderzoek: welke problemen ervaart de horeca?

Onderzoek: welke problemen ervaart de horeca?

Een groot deel van de Nederlandse horecaondernemingen heeft nog te lijden onder de effecten van de coronacrisis. Platform Het Laatstje Tafeltje en...

(fotograaf Ramon Philippo)

Freetable tegen no show wordt landelijk uitgerold

De Haarlemse horeca ondernemers Max Caminita en Roy Vernout gaan hun platform FreeTable landelijk uitrollen. Ze willen hiermee de schade die no shows...

Collectief werken met aanbetaling vermindert no show

Collectief werken met aanbetaling vermindert no show

Gasten die zonder tegenbericht wegblijven, vormen een grote kostenpost voor restaurateurs.

Omzetverlies door no show €1800 per maand

Omzetverlies door no show €1800 per maand

Het is irritant, storend, demotiverend en het zorgt ook nog voor flinke financiële schade: no shows. Sinds 2015 is het met dik 30 procent toegenomen...

Tabitha en Rik Jansma

Rik Jansma van Basiliek over sluiting op zaterdag

Tabitha en Rik Jansma zijn sinds de heropening van de restaurants in juni op zaterdag en zondag gesloten met hun restaurant Basiliek in Harderwijk....

Jeroen de Zeeuw: 'Slechts twee no shows in drie jaar tijd'

Jeroen de Zeeuw: 'Slechts twee no shows in drie jaar tijd'

'We moeten af van het idee dat een restaurantreservering vrijblijvend is,' luidt de stellige overtuiging van ondernemer en chef Jeroen de Zeeuw van...