Alles over Recepten

Kookvideo Yuri Wattimena van YANO: makreel met Oma's boemboe

Kookvideo Yuri Wattimena van YANO: makreel met Oma's boemboe

Yuri Wattimena bekwaamde zich in het vak bij diverse sterrenrestaurants voordat hij eind 2022 samen met zijn vrouw zijn eigen restaurant YANO...

Creëer de perfecte dessert beleving

Creëer de perfecte dessert beleving

Of het nu om tachtig of achthonderd gasten gaat, iedereen wilt een lekker dessert. En als chef wil je natuurlijk van elk dessert een culinair...

Verrijk de borrelkaart met de nieuwste borrelhapjes en sauzen: 18 innovaties

Verrijk de borrelkaart met de nieuwste borrelhapjes en sauzen: 18 innovaties

Borrelplanken veroveren in 2024 nog steeds de horeca. Gasten proeven graag van verschillende soorten snacks, bites en sauzen. Misset Horeca...

Verwerk groente in je dessert met een groentepuree

Verwerk groente in je dessert met een groentepuree

Groente speelt een steeds belangrijkere rol op het menu van Europese restaurants. Naast de gebruikelijke groentegarnituren zien we steeds vaker een...

Kookvideo Herman Cooijmans van Eden*: Surf Wellington

Kookvideo Herman Cooijmans van Eden*: Surf Wellington

Chef-kok Herman Cooijmans ontving in 2020 - vlak voor de lockdown - een Michelinster. Hij kon dus nauwelijks profiteren van de publiciteit en de...

Zomerse borrelhapjes en appetizers voor op het horecaterras

Zomerse borrelhapjes en appetizers voor op het horecaterras

Ter inspiratie een overzicht van borrelhapjes en appetizers. Zomers, pittig en kleurrijk. Voor als de zon zich weer laat zien en de terrassen...

Hoe serveer je de ultieme borrelplank?

Hoe serveer je de ultieme borrelplank?

Borrelplanken zijn populair en dat is niet voor niets. Hiermee kunnen gasten op een gemakkelijke manier nieuwe gerechtjes proeven en nieuwe drankjes...

Inspiratie: 24 borrelplanken op een rij

Inspiratie: 24 borrelplanken op een rij

Of het nu fijn binnen is of in de zon op het terras: daar hoort vaak wat lekkers bij. Misset Horeca vroeg op social media naar de mooiste...

Kookvideo restaurant Saam: lam met cassoulet, tomatensalade met lamstong en suurvygies

Kookvideo restaurant Saam: lam met cassoulet, tomatensalade met lamstong en suurvygies

De leiding van de keuken van het restaurant Saam ligt bij chefs Jasper Hermans en Thomas Kooijman met Margot Janse als signature chef. Voor Misset...

10x borrelhapjes: nieuwe en verrassende bites voor de borrelkaart

10x borrelhapjes: nieuwe en verrassende bites voor de borrelkaart

Een rijk gevulde borrelplank levert enthousiaste reacties op van gasten. Deze originele borrelbites zorgen voor variatie op de borrelkaart.