Elzaswijn is meer dan zoet: van strakdroog tot mousserend en rood
Elzaswijnen staan bekend om hun aromatische complexiteit en elegantie. Onder de noemer 'Alsace Rocks' wil de Franse wijnstreek de veelzijdigheid én...
Elzaswijnen staan bekend om hun aromatische complexiteit en elegantie. Onder de noemer 'Alsace Rocks' wil de Franse wijnstreek de veelzijdigheid én...
Ciel Bleu Restaurant** versterkt het team met de aanstelling van Mike Klaassen (25). Per 1 maart vervult Mike de rol van Chef de Cuisine in de keuken...
Na restaurant De Librije*** in Zwolle en Inter Scaldes*** in Kruiningen, maakt nu ook restaurant De Groene Lantaarn** in Staphorst deel uit van de...
Sinds 1 februari is het team van restaurant Flore(**) versterkt met Roos Stevens in haar nieuwe rol als Maître D. Zij is onder andere...
Michelin heeft een overzicht gepubliceerd van de goedkoopste sterrenrestaurants in Nederland. Hoewel kwaliteit en kwantiteit op het bord zich lastig...
Michelin heeft ook in december weer drie nieuwe restaurants toegevoegd aan de eigen, digitale gids. Daarmee hebben de inspecteurs 2023 afgesloten.
Radiomaker en mediaondernemer Erik de Zwart lanceert samen met IT-ondernemer Eugene Tuijnman een nieuw platform voor liefhebbers van haute cuisine,...
Gert Wiltvank, maître bij restaurant De Librije*** in Zwolle, is geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meestergastheer. En daarmee is een unieke...
Bij 44 procent van de Nederlandse sterrenrestaurants staat nog foie gras op de kaart, blijkt uit onderzoek van Wakker Dier. De productie van eenden-...
Sterrenchef Michel Roux Jr. heeft aangekondigd dat hij zijn met twee Michelinsterren bekroonde Londense restaurant Le Gavroche gaat sluiten in...