Alles over Sterrestaurants

Marcel van Lier en Kenny Friederichs.

Kenny Friederichs benoemt tot junior chef bij Restaurant Latour*

Kenny Friederichs is gepromoveerd tot junior chef bij het met een Michelin ster en 16/20 in de Gault&Millau bekroonde restaurant Latour in Noordwijk...

Edwin Soumang chef van restaurant One* in Roermond.

Restaurant One* vraagt gasten vooraf menu te kiezen om niets te verspillen

Door de komst van de moestuin is Edwin Soumang chef van restaurant One* in Roermond steeds meer over duurzaamheid gaan nadenken. Dat heeft er onder...

Dit zijn de goedkoopste sterrenrestaurants van Nederland, volgens Michelin zelf

Dit zijn de goedkoopste sterrenrestaurants van Nederland, volgens Michelin zelf

Michelin heeft een overzicht gepubliceerd van de goedkoopste sterrenrestaurants in Nederland. Hoewel kwaliteit en kwantiteit op het bord zich lastig...

De renovatie bij 't Vlasbloemeken is in volle gang.

't Vlasbloemeken* klaar voor heropening na felle brand in restaurant

Sterrestaurant 't Vlasbloemeken in Koewacht heropent op 13 januari de deuren, nadat er half oktober een felle brand uitbrak in de zaak.

Een oliebol met kaviaar

Sterrestaurant Eden bakt oliebollen met oudjaar: 'We zijn meer dan fine dining-zaak'

Sterrestaurant Eden in Valkenswaard gaat op Oudjaarsdag verschillende soorten oliebollen verkopen. Chefkok en eigenaar Herman Cooijmans doet het niet...

Foto-credits: Chantal Arnts

Binnenkijken bij het nieuwe Rijks*

De deuren van restaurant Rijks* zijn na een grote verbouwing weer geopend. 'De afgelopen maanden is er door het hele team waanzinnig hard gewerkt en...

Restaurant dat vorig jaar Michelinster verloor, sluit na 20 jaar de deuren 

Restaurant dat vorig jaar Michelinster verloor, sluit na 20 jaar de deuren

Marc Boeljon heeft zijn Suitehotel Restaurant Posthoorn in Monnickendam verkocht. Als gevolg hiervan sluit het restaurant, dat tot 2022 lang een...

Bijna helft sterrenrestaurants serveert foie gras, tot teleurstelling van Wakker Dier

Bijna helft sterrenrestaurants serveert foie gras, tot teleurstelling van Wakker Dier

Bij 44 procent van de Nederlandse sterrenrestaurants staat nog foie gras op de kaart, blijkt uit onderzoek van Wakker Dier. De productie van eenden-...

Jonathan Zandbergen verlaat na 8,5 jaar Merlet*

Jonathan Zandbergen verlaat na 8,5 jaar Merlet*

Jonathan Zandbergen verlaat keuken van sterrestaurant Merlet* in Schoorl. 'Onze ambities lopen te veel uit elkaar', zegt Martin van Bourgonje,...

Joris Peters zoekt opvolger voor restaurant Aan de Zweth*

Joris Peters zoekt opvolger voor restaurant Aan de Zweth*

Chef-eigenaar Joris Peters zoekt een opvolger voor de exploitatie van zijn restaurant Aan de Zweth in Schipluiden. Het tussen Rotterdam en Delft...