De Stelling: Diefstal door eigen horecapersoneel is in te perken
Diefstal door eigen horecapersoneel. Tegen te gaan of niet uit te roeien? Jos Kamphuis uit Holten en Tsibo Lin uit Amsterdam, twee horecaondernemers,...
Diefstal door eigen horecapersoneel. Tegen te gaan of niet uit te roeien? Jos Kamphuis uit Holten en Tsibo Lin uit Amsterdam, twee horecaondernemers,...
Een feest op een dorpsplein, een festival waar meerdere horecaondernemers samenwerken. Personeelsleden van diverse bedrijven door elkaar en soms...
Ik ben erachter gekomen dat een van mijn barmedewerkers met enige regelmaat geld uit de kassa heeft gepakt. Met deze informatie heb ik haar...
Weet u wat u moet doen als er ineens een overvaller in uw zaak staat? Weten uw medewerkers hoe ze dan moeten handelen? Koninklijke Horeca Nederland...
'Het ergste is dat je iedereen gaat wantrouwen,' zegt horecaondernemer Antonio van den Hengel tegen Misset Horeca. Van den Hengel is mede-eigenaar...
In ons grand-café serveren wij bij de koffie en thee gebak en koekjes. Laatst zag ik dat een medewerker alleen de geserveerde koffie afrekende en...
'Gelegenheid maakt de dief' zeggen ze wel eens. Wat kan ik doen om in mijn café, restaurant of hotel die 'gelegenheid' voor de medewerkers te...
Café Dépôt in België is de diefstal van jassen en tassen zat. De uitbaters hebben lockers laten plaatsen waarin gasten hun waardevolle spullen kunnen...
Objectief informatie vergaren is bij een intern incident cruciaal. We willen zo gefundeerd mogelijk een goed besluit nemen. Maar, mag alles zomaar?...
'Middels regelmatige controles met zeer nauwkeurige software komen alle lekken boven water,' zegt Reinoud van Bochove van Sculpture Hospitality. Hij...