Alles over Tips Diefstal

De Stelling: Diefstal door eigen horecapersoneel is in te perken

De Stelling: Diefstal door eigen horecapersoneel is in te perken

Diefstal door eigen horecapersoneel. Tegen te gaan of niet uit te roeien? Jos Kamphuis uit Holten en Tsibo Lin uit Amsterdam, twee horecaondernemers,...

Interne diefstal en sweethearting: hoe te voorkomen bij evenementen

Interne diefstal en sweethearting: hoe te voorkomen bij evenementen

Een feest op een dorpsplein, een festival waar meerdere horecaondernemers samenwerken. Personeelsleden van diverse bedrijven door elkaar en soms...

Aangifte doen bij interne criminaliteit: de moeite waard of zonde van je tijd?

Aangifte doen bij interne criminaliteit: de moeite waard of zonde van je tijd?

Ik ben erachter gekomen dat een van mijn barmedewerkers met enige regelmaat geld uit de kassa heeft gepakt. Met deze informatie heb ik haar...

Extra aandacht voor veiligheid en preventie in de horeca

Extra aandacht voor veiligheid en preventie in de horeca

Weet u wat u moet doen als er ineens een overvaller in uw zaak staat? Weten uw medewerkers hoe ze dan moeten handelen? Koninklijke Horeca Nederland...

Persoonlijk verhaal: diefstal door eigen horecapersoneel

Persoonlijk verhaal: diefstal door eigen horecapersoneel

'Het ergste is dat je iedereen gaat wantrouwen,' zegt horecaondernemer Antonio van den Hengel tegen Misset Horeca. Van den Hengel is mede-eigenaar...

Sweethearting, hoe ga je er mee om?

Sweethearting, hoe ga je er mee om?

In ons grand-café serveren wij bij de koffie en thee gebak en koekjes. Laatst zag ik dat een medewerker alleen de geserveerde koffie afrekende en...

Gelegenheid maakt de dief?

Gelegenheid maakt de dief?

'Gelegenheid maakt de dief' zeggen ze wel eens. Wat kan ik doen om in mijn café, restaurant of hotel die 'gelegenheid' voor de medewerkers te...

Lockers voor tas en jas voor gasten café

Lockers voor tas en jas voor gasten café

Café Dépôt in België is de diefstal van jassen en tassen zat. De uitbaters hebben lockers laten plaatsen waarin gasten hun waardevolle spullen kunnen...

Onderzoek doen naar diefstal, mag dat zomaar?

Onderzoek doen naar diefstal, mag dat zomaar?

Objectief informatie vergaren is bij een intern incident cruciaal. We willen zo gefundeerd mogelijk een goed besluit nemen. Maar, mag alles zomaar?...

Diefstal in de horeca: 'Alle lekken komen boven water'

Diefstal in de horeca: 'Alle lekken komen boven water'

'Middels regelmatige controles met zeer nauwkeurige software komen alle lekken boven water,' zegt Reinoud van Bochove van Sculpture Hospitality. Hij...