Alles over Tips Financieel

Energie besparen in cafetaria:  'Laat opbrengsten de doorslag zijn, niet de kosten'

Energie besparen in cafetaria: 'Laat opbrengsten de doorslag zijn, niet de kosten'

Bespaartips voor bakwanden zijn zeer welkom, nu door de stijgende energieprijzen bij cafetariaondernemers de vraag rijst of de transitie van gas naar...

Prijs bier horeca: kosten drukken door minder bierverspilling

Prijs bier horeca: kosten drukken door minder bierverspilling

De prijs van bier in de horeca blijft stijgen, maar door bierverspilling te voorkomen, kunnen kosten worden gedrukt. Dat blijkt uit een analyse van...

Onderzoek prijsstijgingen horeca: zo pakken ondernemers het aan

Onderzoek prijsstijgingen horeca: zo pakken ondernemers het aan

Hoe gaan jouw collega's met de prijsstijgingen in de horeca om? Misset Horeca hield een enquête onder zo'n honderd horecaondernemers.

Startende horecaondernemers krijgen toch coronasteun

Startende horecaondernemers krijgen toch coronasteun

Startende horecaondernemers die daarvoor eerder nog niet in aanmerking kwamen, krijgen nu toch coronasteun.

Horecaprijzen tot 10 procent hoger: 'We leggen graag uit waarom we wel moeten'

Horecaprijzen tot 10 procent hoger: 'We leggen graag uit waarom we wel moeten'

Veel horecaondernemers hebben recent de prijzen op de menu- en drankkaart verhoogd. 'We moeten wel', reageren horecaondernemers Ahmed Baglari,...

Bbz als alternatief voor Tozo: tips van een collega voor aanvragen steun

Bbz als alternatief voor Tozo: tips van een collega voor aanvragen steun

Als je als horeca ondernemer door de coronamaatregelen weer geen inkomen (zzp) of verlies (onderneming) hebt, kan het zijn dat je recht hebt op Bbz....

Belangrijkste aandachtspunten bij extra coronasteun TVL en eenmalige opslag

Belangrijkste aandachtspunten bij extra coronasteun TVL en eenmalige opslag

Horecaondernemers kunnen zich vanaf woensdag melden voor extra steun. De zogeheten TVL-regeling voor vaste lasten in het vierde kwartaal en de extra...

Het crediteurenakkoord als redmiddel voor horeca in financiële nood

Het crediteurenakkoord als redmiddel voor horeca in financiële nood

Horecaondernemers die in financiële nood zitten, kunnen een faillissement voorkomen door hun schuldeisers een buitengerechtelijk crediteurenakkoord...

Wijzigingen in NOW-regeling bij noodpakket 1 en 2

Wijzigingen in NOW-regeling bij noodpakket 1 en 2

Met een wijziging van de huidige NOW-regeling en in de verlenging van de NOW-regeling tijdens de komende maanden, komen er onder meer wijzigingen...

Het team van Horeca Crowdfunding Nederland. V.l.n.r.: Igor Kuijer, Mark Tamsma en Keimpe Tuinenga.

Horeca Crowdfunding financiert ruim € 25 miljoen in 5 jaar

Horeca Crowdfunding Nederland heeft in de eerste vijf jaar van haar bestaan €25 miljoen geïnvesteerd in horecaondernemingen door het hele land....