Alles over Vegetarisch

Giovanni Christofoli en Thom Bos. Foto-credits: Fred Libochant Fotografie

Vlees en vis zijn bijzaak bij restaurant Moose

Thom Bos liep al een tijdje met het idee rond om in Den Haag een flexitarisch restaurant te starten. Toen hij een oude bekende chef uit Groningen...

Groenten vormen basis bij Bistro 't Bloemendaeltje: 'Behandel ze net zoals vlees'

Groenten vormen basis bij Bistro 't Bloemendaeltje: 'Behandel ze net zoals vlees'

'Plantaardig en bescheiden in vlees'. Dat is het motto van Bistro 't Bloemendaeltje in Amersfoort. Dit kleine restaurant met tien tafels serveert één...

'De proteïnebasis voor jouw vega-gerechten'

'De proteïnebasis voor jouw vega-gerechten'

Nestlé Professional biedt onder het label GARDEN GOURMET oplossingen voor chefs voor de eiwittransitie in hun menu. SVH Meesterkok Marcel de Leeuw...

Plantaardig restaurant Broei opent in Amersfoort: 'Geen geitenwollensokkencafé'

Plantaardig restaurant Broei opent in Amersfoort: 'Geen geitenwollensokkencafé'

Na het succes in Utrecht opent restaurant Broei ook in Amersfoort. Deze zomer gaan de deuren open in het Nefkensgebouw. Om dit waar te maken zijn...

Kwalitaria ziet vega aandeel groeien: 30% meer vegetarische snacks

Kwalitaria ziet vega aandeel groeien: 30% meer vegetarische snacks

De vraag naar vegetarisch groeit nog steeds, merkt ook Kwalitaria. En daarmee groeit ook het aanbod van de cafetariaformule.

Family zet vegetarisch assortiment in de schijnwerpers

Family zet vegetarisch assortiment in de schijnwerpers

Family gebruikt de maand oktober om het vegetarische assortiment extra in de schijnwerpers te zetten. 'Met de Veggie Weken willen onze gasten de...

De plantaardige producten van PLNT ontzorgen de professionele keuken

De plantaardige producten van PLNT ontzorgen de professionele keuken

PLNT is het plantaardige merk van Jan Zandbergen Group, het familiebedrijf dat al bijna zeventig jaar in de vleesindustrie opereert. 'Door die...

Tips voor een meer duurzame en gezonde menukaart

Tips voor een meer duurzame en gezonde menukaart

Welke stappen zijn nodig voor een duurzamer en gezonder restaurant? Een drietal tips.

Uitbaters eerste Vegataria: 'We hebben hoge verwachtingen'

Uitbaters eerste Vegataria: 'We hebben hoge verwachtingen'

Eigenaar Sonya de Boer, operationeel manager Marcel Hankel en bedrijfsleider Léon Katuin kijken uit naar de start van Vegataria, de eerste...

Kwalitaria opent in Groningen volledig vegetarische vestiging

Kwalitaria opent in Groningen volledig vegetarische vestiging

Kwalitaria start in Groningen met een volledig vegetarische vestiging. Vegataria is een pop-up store van de cafetariaformule die begin juli de deuren...