Kwalitaria ziet vega aandeel groeien: 30% meer vegetarische snacks
De vraag naar vegetarisch groeit nog steeds, merkt ook Kwalitaria. En daarmee groeit ook het aanbod van de cafetariaformule.
De vraag naar vegetarisch groeit nog steeds, merkt ook Kwalitaria. En daarmee groeit ook het aanbod van de cafetariaformule.
Family gebruikt de maand oktober om het vegetarische assortiment extra in de schijnwerpers te zetten. 'Met de Veggie Weken willen onze gasten de...
PLNT is het plantaardige merk van Jan Zandbergen Group, het familiebedrijf dat al bijna zeventig jaar in de vleesindustrie opereert. 'Door die...
Welke stappen zijn nodig voor een duurzamer en gezonder restaurant? Een drietal tips.
Eigenaar Sonya de Boer, operationeel manager Marcel Hankel en bedrijfsleider Léon Katuin kijken uit naar de start van Vegataria, de eerste...
Kwalitaria start in Groningen met een volledig vegetarische vestiging. Vegataria is een pop-up store van de cafetariaformule die begin juli de deuren...
In het concept Vegitalian, uit de koker van Sippien Baarsma, Wichert van Rijn en Joep van den Bersselaar, komen de vegetarische en Italiaanse keuken...
Na bijna zes jaar een overwegend op vlees gebaseerde menukaart te hebben gevoerd, is die kaart van barbecuerestaurant Mr. Meat in Eindhoven nu...
Hij was al goed gevuld na het NK Lekkerste Broodje, maar nu barst de prijzenkast van vader Roland en dochter Audrey Biermans bijna uit elkaar. Ze...
Met de Chinese, Japanse, Koreaanse, Thaise én Indiase keuken presenteerden Aziatische ondernemers zich van hun vegan-kant. 'Plantaardige ingrediënten...