Vlees en vis zijn bijzaak bij restaurant Moose
Thom Bos liep al een tijdje met het idee rond om in Den Haag een flexitarisch restaurant te starten. Toen hij een oude bekende chef uit Groningen...
Thom Bos liep al een tijdje met het idee rond om in Den Haag een flexitarisch restaurant te starten. Toen hij een oude bekende chef uit Groningen...
'Plantaardig en bescheiden in vlees'. Dat is het motto van Bistro 't Bloemendaeltje in Amersfoort. Dit kleine restaurant met tien tafels serveert één...
Nestlé Professional biedt onder het label GARDEN GOURMET oplossingen voor chefs voor de eiwittransitie in hun menu. SVH Meesterkok Marcel de Leeuw...
Na het succes in Utrecht opent restaurant Broei ook in Amersfoort. Deze zomer gaan de deuren open in het Nefkensgebouw. Om dit waar te maken zijn...
De vraag naar vegetarisch groeit nog steeds, merkt ook Kwalitaria. En daarmee groeit ook het aanbod van de cafetariaformule.
Family gebruikt de maand oktober om het vegetarische assortiment extra in de schijnwerpers te zetten. 'Met de Veggie Weken willen onze gasten de...
PLNT is het plantaardige merk van Jan Zandbergen Group, het familiebedrijf dat al bijna zeventig jaar in de vleesindustrie opereert. 'Door die...
Welke stappen zijn nodig voor een duurzamer en gezonder restaurant? Een drietal tips.
Eigenaar Sonya de Boer, operationeel manager Marcel Hankel en bedrijfsleider Léon Katuin kijken uit naar de start van Vegataria, de eerste...
Kwalitaria start in Groningen met een volledig vegetarische vestiging. Vegataria is een pop-up store van de cafetariaformule die begin juli de deuren...