Restaurant Rijks* opent pop-up op Amsterdamse Zuidas
Vanaf eind augustus tot half oktober werken executive chef Joris Bijdendijk en chef-koks Friso van Amerongen en Yascha Oosterberg op de tijdelijke...
Vanaf eind augustus tot half oktober werken executive chef Joris Bijdendijk en chef-koks Friso van Amerongen en Yascha Oosterberg op de tijdelijke...
Vermaat gaat met Join Program de f&b verzorgen voor het nieuwe hoofdkantoor van Booking.com naast het Centraal Station in Amsterdam. Wat gaan ze er...
Vermaat gaat ervoor zorgen dat er in haar 400 restaurants geen vis meer verkrijgbaar is die bedreigd wordt, is verkregen uit illegale vangst of wordt...
Foodconcept Stach wil 'mensen 24/7 gezond en lekker de dag door laten komen' en opent twee vestigingen op Schiphol.
B. Amsterdam opent op 1 mei in samenwerking met horecapartner Vermaat een nieuw flexwerkconcept genaamd Bridges by B. Dit is het eerste...
Eindhoven Airport gaat zijn passagiershal uitbreiden. Daarbij komt er ook meer ruimte voor horeca.
Om verder te kunnen investeren in de Europese groei, treedt Rob Peters per 1 februari 2022 aan als nieuwe managing director van Vermaat Nederland....
Vermaat Groep neemt een meerderheidsbelang in bedrijfscateringdisrupter Join Program, dat is opgericht door conceptontwikkelaar Enbiun. Vermaat wordt...
Vermaat opent op 4 november als eerste franchisenemer een nieuwe locatie van Frites Atelier, een concept van chef Sergio Herman. Herman noemt deze...
Startklaar in oktober 2020, maar door de lockdown aten de eerste gasten er pas in juni 2021: Restaurant Hemel & Aarde in Utrecht. Vier arcades...