artikel

Down Mexico Way naar Nederland

Horeca

Gioma Restaurants haalt haar formule Down Mexico Way naar Nederland. In december start onder de naam DMW aan de Oudegracht in Utrecht het eerste restaurant van deze op Latijns-Amerikaanse leest geschoeide entertainmentformule. In februari moet aan de Coolsingel in Rotterdam een tweede DMW volgen.

Down Mexico Way draaide al jaren met succes in Londen en Zürich. Reden om nu ook Nederland met de formule kennis te laten maken. Zij het dat de naam wordt afgekort tot DMW. Dit omdat de formule meer Latijns-Amerikaans dan Mexicaans is, aldus Emiel Fokker, als Hoge Hotelschool-stagiair belast met de lancering van dit project. DMW onderscheidt zich volgens hem met kwalitatief goed eten in combinatie met veel live-entertainment. ‘De nadruk ligt op service en stijl’, aldus Fokker.

Loungen
Anders dan bij de meeste restaurants is het bij DMW ook de bedoeling dat gasten tot in de kleine uurtjes blijven. Na het eten kunnen ze lekker loungen, ondertussen genietend van allerlei acts. Wie liever wil swingen kan terecht op de dansvloer, waarmee iedere DMW wordt uitgerust. Beide DMW-vestigingen waren voorheen Alfonso’s, ook een formule van Gioma. De panden worden ingericht door architect Bert Verwey. Utrecht zal circa honderdveertig zitplaatsen tellen, Rotterdam driehonderdvijftig.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels