artikel

Aanschaf vergt inzicht

Horeca

In verband met HACCP, ontkoppeld koken en het toenemende gebruik van convenienceproducten is koeling veel en veel belangrijker geworden. Horecaondernemers, instellingskoks en cateraars beginnen zich te realiseren dat koel- en vriesapparatuur een vooraanstaande rol spelen in hun bedrijven.

Aanschaf van de juiste systemen vergt evenwel inzicht. De situatie ter plekke en de eisen, die aan de koeling worden gesteld, moeten nauwkeurig in overweging worden genomen.
Objectief en deskundig advies is daarbij geen overbodige luxe. Zo zijn er verschillende luchtcirculatiesystemen in omloop die elk hun specifieke doel kennen. Daarnaast verdient het aanbeveling om scherp op de energiekosten te letten. Er zijn namelijk aanzienlijke besparingen denkbaar. Maar degelijke leveranciers zullen toch vooral hameren op kwaliteit; een koeling die de geest geeft is een ramp voor uw bedrijf.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels