artikel

Convenience neemt nog grotere vlucht

Horeca

Convenience heeft de afgelopen tien jaar in rap tempo de Nederlandse professionele keuken veroverd. En het convenienceaanbod wordt steeds groter en spannender.

Ging het ooit vooral om zakjes, blikjes en pakjes, nu gaat het om een breed scala aan salades, soepen en sauzen én versconvenience: gewassen en gesneden groenten en geportioneerd vlees en vis.
En het is inmiddels duidelijk: kwaliteit en gemak gaan met convenience hand in hand. Sta open voor suggesties en ideeën.Voor iedere horecaonderneming gemaksproducten op maat. De industrie levert de basis van het gerecht en u maakt er met uw fantasie en kunde een onderscheidende maaltijd van. Bovendien draagt convenience dankzij de uitgekiende en gecontroleerde bereiding bij aan de toenemende voedselveiligheid. Een onderwerp dat uw gast in toenemende mate interesseert.
Gebruik de horecava om te proeven van vis, vlees, groenten, aardappelen, soepen, sauzen, salades en toetjes.