artikel

IJskoude alleskunner

Horeca

De diepvries heeft zich ontwikkeld tot een alleskunner van formaat. Producenten van vlees, vis, groente, aardappelcomponenten, complete maaltijden, pizza’s, snacks, desserts, gebak, ijs en – haal even adem – van nog veel meer hebben hun aanbod geheel of gedeeltelijk diepvriesgeschikt gemaakt.

De lange houdbaarheid zonder daarbij noemenswaardige bewaarrisico’s te lopen scoort hoog bij de kok. Ook het feit dat er op ieder moment panklare maaltijdcomponenten uit de diepvries kunnen worden getrokken, spreekt tot de verbeelding. De kwaliteit van een en ander zult u zelf moeten beoordelen, maar vast staat dat er wat dat betreft grote vorderingen zijn gemaakt. Invries- en bewaarprocessen zijn geperfectioneerd. En dat proces staat nog steeds niet stil. De komende Horecava zal de nodige diepvriesprimeurs voor u in petto hebben.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels