artikel

Innovatief wereldje

Horeca

Frisdrankfabrikanten zijn innovatieve mensen. Zo innovatief dat de consument het allemaal niet meer zo goed kan bijhouden.

Daarom zit u als horecaondernemer misschien niet echt te wachten op weer een nieuw vitaminedrankje of weer een nieuw sportdrankje. Nee, u gaat in eerste instantie voor de hardlopers; cola, sinas, vruchtenlimonades en lemon/lime. Logisch. Maar zou het niet eens ‘fris’ zijn om eens iets anders uit te proberen; een magnesiumhoudend mineraalwatertje bijvoorbeeld, waarmee uw gasten stress te lijf kunnen gaan. De consumptie van mineraalwater steeg in 1999 trouwens met maar liefst 13,5 %. Wist u dat sommige bronwatertjes aangevuld zijn met fruit en kruiden? Puur natuur. Gezond. Om die reden is ook de waardering voor de pure sappen toegenomen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels