artikel

Innovatief wereldje

Horeca

Frisdrankfabrikanten zijn innovatieve mensen. Zo innovatief dat de consument het allemaal niet meer zo goed kan bijhouden.

Daarom zit u als horecaondernemer misschien niet echt te wachten op weer een nieuw vitaminedrankje of weer een nieuw sportdrankje. Nee, u gaat in eerste instantie voor de hardlopers; cola, sinas, vruchtenlimonades en lemon/lime. Logisch. Maar zou het niet eens ‘fris’ zijn om eens iets anders uit te proberen; een magnesiumhoudend mineraalwatertje bijvoorbeeld, waarmee uw gasten stress te lijf kunnen gaan. De consumptie van mineraalwater steeg in 1999 trouwens met maar liefst 13,5 %. Wist u dat sommige bronwatertjes aangevuld zijn met fruit en kruiden? Puur natuur. Gezond. Om die reden is ook de waardering voor de pure sappen toegenomen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels