artikel

Snacker snakt naar gezonde hap

Horeca

In de snackwereld hebben de frikandel en de kroket alle bedreigingen die op hen af zijn gekomen doorstaan. Talloze nieuwkomers deden hun best om de top te bereiken, maar in veel gevallen bleek het valse hoop.

En dat is met name jammer voor de producenten van vegetarische snacks, die erin slagen om hun producten steeds beter te maken. Vaak zijn ze nauwelijks van ‘echt’ te onderscheiden. Dat ze desondanks maar langzaam terrein winnen is grotendeels te wijten aan het feit dat geheel of gedeeltelijk vegetarische consumenten bepaald niet de meest frequente cafetariabezoekers zijn.
Er is veel meer aan de hand. Wraps en broodproducten beginnen het in plaats van traditionele snacks goed te doen op bepaalde plaatsen. En misschien dat Sushi in dit rijtje ooit ook een plaats krijgt, want ook de snacker snakt zo nu en dan naar een min of meer gezonde hap.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels