artikel

Werven en opleiden

Horeca

Ook uitzendbureau’s hebben moeite om aan geschikte horecamensen te komen. U kunt daar wellicht over meepraten. Toch kunnen sommige uitzend- en bemiddelingsbureau’s wat voor u betekenen.

Achter de schermen wordt er hier en daar namelijk hard en met succes gewerkt aan werving, selectie en training van mensen. Ten behoeve van een betere inzetbaarheid in horeca en catering! De kans is trouwens groot dat deze bureaus van u zullen vragen een goed werkgever te zijn die respect heeft voor zijn mensen. Verder is het payrollsysteem in opkomst. Daarbij liggen de administratieve verplichtingen en de risico’s ten aanzien van ziekte helemaal bij het uitzendbureau. Maar pas op; het pakt niet altijd voordelig uit voor de werkgever. Neem alle kostenposten mee bij het maken van en afweging en schroom niet om advies in te winnen bij uw boekhouder of een andere onafhankelijke deskundige.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels