artikel

Uit-campagne exit

Horeca

de uit! dat moeten we vaker doen-campagne krijgt in het nieuwe jaar geen vervolg. Dat laat het bedrijfschap Horeca en Catering desgevraagd weten. De campagne heeft twee jaar geduurd en het beschikbare budget van drie miljoen gulden is op.

Er ligt nog een voorstel om in 2001 opnieuw 1 miljoen uit te trekken voor commercials op televisie, maar dat plannetje sneuvelt hoogstwaarschijnlijk. ‘Met 1 miljoen kun je niet zo veel op tv’, luidt de verklaring van Wim Waninge van het schap.
De brancheorganisatie is overigens tevreden over het verloop van de campagne. Onderzoek heeft uitgewezen dat de spotjes bij een groot aantal kijkers in het geheugen zijn blijven hangen. ‘
Bovendien nam het bezoek aan de horeca toe in de periode dat de spotjes werden uitgezonden.’

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels