artikel

Winnaar CM-award bekend

Horeca

Bob Hutten, eigenaar van Hutten Exclusieve Catering uit Veghel, is 7 december tijdens een spetterend feest in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam uitgeroepen tot mr. Catering 2000. Hutten werd winnaar in de categorie Partycatering.

Binnen zijn bedrijf, Hutten Exclusieve Catering in Veghel, is Bob Hutten de spin in het web. Hij stuurt aan, ontwikkelt nieuwe plannen en concepten, lost knelpunten op, is dé man van relatiebeheer en hij zet de sfeer en toon in zijn bedrijf. Hutten begon ooit als familiebedrijf met een café en restaurants maar vanaf 1994 legde hij zich helemaal toe op de catering. Hij wilde echter de restaurantgedachte vasthouden en deze vertalen naar andere situaties zoals party’s en bedrijfsrestaurants.
In 1994 richtte hij het Culinair Centrum Brabant op om de cateringmarkt te bedienen. Het bedrijf groeide van 30 naar 223 samenwerkers, zoals de medewerkers worden genoemd. Per jaar worden er ongeveer 6000 activiteiten verzorgd. De Hutten organisatie is onderverdeeld in drie culinaire exponenten: exclusieve catering, business catering en institutionele catering.

Meer winnaars
In de categorie Instellingscatering ging de prijs naar Wim Kruithof van zorginstelling De Gooimeent in Naarden. De jury noemde hem doelgericht en ondernemend, creatief en enthousiast. In de categorie Bedrijfscatering won René Derks, catering manager bij verzekeraar Ohra in Arnhem de eerste prijs. Hij is sterk in organisatie en planning, goed in het omgaan met mensen en een echte gastheer.
De wedstrijd mr/mrs Catering van het Jaar werd uitgeschreven door Catering Magazine. Om mee te dingen naar de award moesten deelnemers een uitgebreide vragenlijst invullen en hun visie geven op hun werkzaamheden. Een deskundige jury, bestaande uit Theo van Brussel van Grande Cuisine Foodstep in Wageningen, Frits Pannekoek van adviesbureau Vijverborgh in Breda, Chris van der Linde van het gelijknamige partycateringbedrijf in Rotterdam, Theo Pieper van de stichting Nijenborgh en Hans Jurriëns van Catering Magazine, maakte een eerste selectie uit de inzendingen en bezocht de geselecteerde bedrijven. Hier werden ten slotte de genomineerden uit gekozen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels