artikel

Een belevenis voor oren, ogen en voeten

Horeca

Brasil Show Tudo Bem heeft een show ontwikkeld met Afro-Braziliaanse dansen. In deze vurige show, een belevenis voor oren, ogen en voeten, wordt onder meer de Makulélé gedanst, een dans met stokken.

Een belevenis voor oren, ogen en voeten

In een spetterende finale wordt ook het publiek niet vergeten.
De show van Tudo Bem is op zijn best als ze begeleid wordt door een groep percussionisten: een bateria. Het wervelend samenspel tussen dansers en drums zorgt voor uitdagende en verrassende solo’s. Met of zonder livebegeleiding zorgt Tudo Bem door de professionele aanpak en de kleurrijke kostuums altijd voor spektakel, of het nu gaat om een groot evenement of een party in meer intieme sfeer.
Tudo Bem kan een show verzorgen met 4 verschillende acts: 2 sets Samba en 2 sets Afro-Braziliaans, van ieder 15 à 20 minuten en begeleid door muziek op band. De bezetting bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 dansers.
Met een bateria biedt Tudo Bem u nog meer. Een wervelend optreden met bijvoorbeeld 5 dansers en de bateria, bestaande uit 8 percussionisten.
De gage is afhankelijk van de samenstelling van de groep, die in overleg kan worden vastgesteld.Voor informatie en boekingen: Rosita Solá, Azaleastraat 27, 5614 GD Eindhoven. Tel. en fax: (040) 211 63 21. E-mail: rosita.sola@planet.nl.

Reageer op dit artikel